Inspiraatio – ja kaikki rakastavat kylpyhuonettasi

Kylpyhuoneideoita, jotka rikastuttavat kaikkia koteja

Etsi itsellesi sytyttävä idea unelmien kylpyhuoneeseesi riippumatta siitä, haluatko rakentaa uuden kylpyhuoneen vai remontoida vanhaa. Pidätkö trendejä hauskoina ja haluaisitko ottaa palkituista kylpyhuoneista jotakin oman kylpyhuoneesi suunnitteluun? Sitten olet näillä sivuilla aivan oikeassa paikassa.

Seuraa Hansgrohelle työskentelevien tunnettujen muotoilijoiden jännittäviä ideoita ja konsepteja. Seuraa meitä maailman ympäri ja tutustu mitä kauneimpiin rakennusprojekteihin, joissa käytetään Hansgrohen suihkuja, hanoja ja suihkujärjestelmiä. Saat myös tietää missä voit kokea tuotteitamme livenä ilman, että sinun täytyy matkustaa. Jokaista täydellistä suunnitelmaa edeltää hyvä idea. Inspiroidu!

Muotoilu on Hansgrohen kehityksen toimiva moottori.

Keksimme kylpyhuoneen uudestaan. Hansgrohen maailmanlaajuisesti menestyneet muotoilijat ja sen luovat workshopit ovat mahdollistaneet sen, että yritys kuuluu kylpyhuone-designin huippuihin.

Tuotteet loistavat kansainvälisissä rakennusprojekteissa.

Hansgrohe antaa leimansa kylpyhuoneille globaalisti niin luksushotelleissa ja upeissa huoneistoissa kuin huviveneillä ja risteilyaluksilla.

Axorin unelmakylpyhuoneet

Miltä hyvänolon kylpyhuoneesi tulisi näyttää? Klassista, minimalistista tai mukavaa. Unelmien yhdeksän kylpyhuoneympäristöä.

Suihkunautintoa Hansgrohen suihkuilla.

Koe vesi aivan uudella tavalla suihkuissa, jotka hemmottelevat sinua ja häivyttävät arkipäivän vesihunnun taakse.

Asumisen trendit vaikuttavat myös kylpyhuoneessa.

Maailma on muuttunut nopeaksi. Näkökulma asumiseen ja myös kylpemiseen muuttuu. Lue mitkä trendit ovat nyt suosittuja.

Kylpyhuoneideoita paikan päällä. Näe ja koskettele tuotteitamme.

Muotoilua käden ulottuvilla – koesuihkuta ja rakastu. Löydä tuotteitamme Aquatemiasta, paikallisista kampanjoista tai lähimmältä kauppiaaltasi.

Hansgrohe käyttää evästeitä, jotta sinulla olisi käytössäsi paras mahdollinen palvelu. Mikäli jatkat tällä sivulla surffaamista ilman, että muutat selaimesi asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön.

   

OK