Vapaa-aika-, urheilu- ja kuntoilukeskukset

Huippukuntoon Hansgrohen kanssa

Urheilu- ja kuntoilukeskukset jäsenille tarkoitettuine odotus- ja pukeutumistiloineen ovat ihanteellisia Hansgrohe-tuotteiden käyttökohteita. Schwarzwaldilaisten laatuhanojen ja -suihkujen ansiosta urheilutilat ympäri maailmaa kokevat huimaavan arvonnousun. Kuntoilu on miellyttävää siellä, missä vesi kohtaa muotoilun, tuotteet edistävät ympäristönsuojelua ja tila näyttää kauniilta.

Kansainväliset referenssit

  • Jalkapallostadion Estadio Omnilife meksikolaisessa Guadalajaran kaupungissa on tulivuoren muotoinen – suunnittelijana Hansgrohen muotoilija

    Tämä meksikolainen jalkapallostadion näyttää tulivuorelta. Punaisen laavan sijaan vuori sisältää vihreää muotoilua.

  • Chelsea Club, Lontoo

    Ylellinen Chelsea Club kuuluu FC Chelsean alaisuuteen. Klubilla kuntoilevat ja rentoutuvat sekä yksityiset jäsenet että huipputason liigapelaajat. Hansgrohen muotoilu on hyvin edustettuna.

  • Yerresin uimahalli

    Yerresin uimahallissa suihkujen vesi käytetään kahteen kertaan. Hansgrohen Pontos AquaCycle* kierrättää veden ilman kemikaaleja. Käyttövesi käytetään toiseen kertaan puutarhanhoidossa ja puhtaanapidossa.

Hansgrohe käyttää evästeitä, jotta sinulla olisi käytössäsi paras mahdollinen palvelu. Mikäli jatkat tällä sivulla surffaamista ilman, että muutat selaimesi asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön.

   

OK