Julkiset rakennukset

Muotoilua, joka kannattaa

Sijoittajia ja rakennuttajia yhdistää halu sijoittaa projekteissaan kohteisiin, joiden arvo säilyy ja jotka ovat taloudellisia. Hansgrohen tuotevalikoimasta löytyy yksilöllisiä ratkaisuja. Oli sitten kyse julkisten odotustilojen muotoilusta tai uimahallien ja puhtaanapitolaitosten harmaanveden kierrätysjärjestelmästä, aina kannattaa sijoittaa tuotteisiin, jotka ovat schwarzwaldilaisten kylpyhuoneasiantuntijoiden kehittämiä.

Kansainväliset referenssit

 • Vapiano-ravintola Mexico Cityssä.

  Rentoa tunnelmaa trendiravintolassa – hanat Hansgrohelta

 • Geist-ravintola Kööpenhaminassa.

  Erinomaista ruokaa lämpimässä tunnelmassa, lisukkeina AXOR.

 • Masdar Cityn yleissuunnitelma, ekokaupunki aavikolla

  hansgrohen ympäristöystävälliset tuotteet ovat edustettuina myös maailman ensimmäisessä ekokaupungissa

 • Maailman korkein rakennus, Burj Khalifa, sijaitsee Dubaissa. Sen vesipisteissä on 5 000 AXOR Starck -hanaa.

  Maailman korkeimmassa rakennuksessa, Dubaissa sijaitsevassa Burj Khalifassa, vesi virtaa yli 5 000 Axor Starck -hanasta. Missään muussa rakennushankkeessa ei ole käytetty näin monta Hansgrohe-tuotetta.

 • Lontoon Heathrow'n lentokentän uudessa vitosterminaalissa etusijalla on matkustajien hyvinvointi.

  Heathrow on Euroopan suurin lentokenttä. Sen vitosterminaalin tavoitteena on tehdä matkustamisesta mahdollisimman mukavaa. Odotushallien kylpyhuoneet hemmottelevat matkustajia AXORin ja hansgrohen tuotteilla.

Hansgrohe käyttää evästeitä, jotta sinulla olisi käytössäsi paras mahdollinen palvelu. Mikäli jatkat tällä sivulla surffaamista ilman, että muutat selaimesi asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön.

   

OK