Asuntorakentaminen

Säästöjä laatuun panostamalla

Hansgrohe tuottaa korkeatasoisia varusteita myös vaativaan asuntorakentamiseen. Tämä koskee myös useita yksiköitä sisältäviä kohteita, joiden suhteen rakennuttajilla on tiukat laatuvaatimukset. Usein on kannattavaa hyödyntää harmaavesi ja investoida Hansgrohen Pontos AquaCycle -järjestelmään. Suihkujen ja pesualtaiden vähän likaantunut vesi käytetään biologisen puhdistuksen jälkeen uudelleen. Näin säästetään resursseja ja käyttökustannuksia.

Paikalliset referenssit

Kansainväliset referenssit

  • Avoin keittiö Johannesburgissa.

    Hansgrohe aateloi hienosto-osoitteen asunnot Etelä-Afrikan metropolissa.

  • Yoo-huoneistot, Panama.

    Yoo inspired by Starck edustaa ylellistä asuinrakennustyyliä ja tarjoaa suurkaupunkimaista loistoa 56 kerroksessa, Axoria ja Hansgrohea kylpyhuoneissa sekä upean näkymän Tyynellemerelle.

  • Yoo-luksushuoneistot ovat Philippe Starckin luomuksia, joihin Axor Starck -kylpyhuonemallisto itsestään selvästi kuuluu. Yksi kohteista sijaitsee Münchenissä.

  • Muotoilija Philippe Starckin Yoo-luksushuoneistot kuuluvat maailman menestyneimpiin kiinteistökonsepteihin. Huoneistoissa panostetaan laatuun sijainnista riippumatta. Myös Manhattanilla tyylistä vastaa Axor Starck.

Hansgrohe käyttää evästeitä, jotta sinulla olisi käytössäsi paras mahdollinen palvelu. Mikäli jatkat tällä sivulla surffaamista ilman, että muutat selaimesi asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön.

   

OK