Sovellukset ja mobiilipalvelut tablet-tietokoneille

Nopea, yksinkertainen, aina käden ulottuvilla: Interaktiivista kylpyhuoneen suunnittelua

Hanki itsellesi kylpyhuoneen työkalut ja vinkit suoraan tablet-tietokoneellesi. Interaktiiviset appsit ja mobiilipalvelut tarjoavat sinulle nopeita ratkaisuja, huvia ja ideoita. Iloitse toimivasta, miellyttävästä infoviihteestä missä ikinä olitkaan. Esimerkiksi kylpyhuonenäyttelyssä.

Hansgrohe Showroom App

Astu sisään virtuaaliseen showroomiimme, jossa näet miltä suosikkihanasi näyttävät omassa kodissasi, saat lisätietoa suihkunautinnosta ja löydät helposti jälleenmyyjän läheltäsi.

IPhone ja iPad sekä Hansgrohe-tuotemerkin aloitusnäkymä

Sisusta suihku, pesupaikka ja tiskipöytä virtuaalisesti: lataa sovellus laitteellesi, ota valokuva nykyisestä sisustuksesta, raaputa suihkupää tai vesihana pois ja sijoita Hansgrohen lempituotteesi vapautuneeseen paikkaan – valmis.

Axor-sovellus
Axorin mobiilituotekuvasto: Axorin sovellus inspiroi ja tukee hanojen ja suihkujen valinnassa.

Näet Hansgrohen ja Axorin tuotevalikoimat älypuhelimellasi - milloin ja missä tahansa. Mobiilisivustoltamme löydät koko tuotevalikoimamme, tuotteita voit selailla mallistoittain, lajitella tuotteita toiminnoittain tai teknologioiden mukaan, tai etsiä tiettyä tuotetta. Mobiilisivusto ohjaa nopeasti löytämään halutut tuotteet ja tarjoavat lisäksi ideoita esim. videoiden avulla.

Vesipisarat, EcoSmart Icon

Hansgrohen tablet-tietokoneille ja älypuhelimille suunnitellun vedensäästölaskurin kanssa voit laskea säästöpotentiaalin EcoSmart-teknologian hanoille ja suihkuille myös liikkeellä ollessasi.

Hansgrohe käyttää evästeitä, jotta sinulla olisi käytössäsi paras mahdollinen palvelu. Mikäli jatkat tällä sivulla surffaamista ilman, että muutat selaimesi asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön.

   

OK
<% } //bolIsPublishMode %>