Axor Universal lisävarusteet yhdellä silmäyksellä.

Lataa Flash Player täältä (linked)

Axor Universal -kylpyhuonevarusteet

Universaalisti ja yksilöllisesti käytettäviä lisävarusteita – designed by Antonio Citterio

Axor Universal -kylpyhuonevarusteet ovat yhtä monipuolisia kuin elämä itse. Ajattomasti elegantit lisävarusteet täyttävät erilaisia mukavuustarpeita – oli sitten kyse perheen, sinkun tai seniorin kylpyhuoneesta. Yhdistele eri elementtejä täysin oman makusi ja tarpeidesi mukaisesti. Universaali muotoilu sopii pehmeiden muotojensa ja selkeiden linjojensa ansiosta harmonisesti täysin erilaisiin tyylimaailmoihin. Muuallakin kuin vain kylpyhuoneessa. Säilytystasot, pyyhepidikkeet ja saippua-annostelija ovat hyödyllisiä myös keittiössä.

Korkealaatuista ja joustavaa

Axor Universal -lisävarusteiden yksittäiset elementit ovat korkealaatuista materiaalia: kromattua metallia, peililasia tai valkoiseksi värjättyä lasia. Ne ovat hygieenisiä, helppoja puhdistaa ja pitkäikäisiä. Axor Universal -kylpyhuonevarusteet ovat lisäksi uskomattoman joustavia: tuotteet sopivat erilaisiin Axor-mallistoihin ja tekevät joko yksittäisratkaisuina tai yhdistelminä elämästä kylpyhuoneessa yksinkertaisempaa ja mukavampaa. Näin elementti voi toimia joko pyyhepidikkeenä tai se muodostaa kaiteena muotokauniin säilytystason muille lisävarusteille, kuten esim. hampaidenpesumukille tai saippuatelineelle: Sinä päätät!

Nokkelat yksityiskohdat tekevät elämästä helpompaa

Axor Universal -lisävarusteiden tarkkaan harkitut ratkaisut tuovat lisää mukavuutta. Näin nestesaippuan annostelijaa voi helposti käyttää yhdellä kädellä ja sen litteä lasikansi tarjoaa lisäsäilytystason kylpyhuoneessa tai keittiössä. Mikäli käytät kaiteita eri elementtien perustana, voi niitä säätää nopeasti ja täsmälleen sinun tarpeitasi ajatellen. Yhdistele helposti useimmiten käytettyjä lisävarusteita toiveidesi mukaisesti.

Hansgrohe käyttää evästeitä, jotta sinulla olisi käytössäsi paras mahdollinen palvelu. Mikäli jatkat tällä sivulla surffaamista ilman, että muutat selaimesi asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön.

   

OK