AXOR Uno -pesuallashana

Lataa Flash Player täältä (linked)

AXOR Uno

Puristinen. Täydellinen.

Vähäeleinen muoto, radikaalisti pelkistetty muotoilu, täydellinen toiminnallisuus: Phoenix Designin muotoilema kylpyhuonemallisto AXOR Uno vie purismin loppuun saakka. Keskipisteenä on putki – kaikkein alkuperäisin veden syöttötapa. Putken lieriömäisestä muodosta tulee AXOR Unossa muotoiluperiaate. Geometriset elementit on liitetty tarkasti yhteen kultaisen leikkauksen suhteen mukaan. Askeettiset muodot luovat kylpyhuoneeseen aivan erityisen vaikutelman, joka ulottuu pesualtaalta kylpyammeeseen ja suihkuun saakka.

Myös hanojen toiminnot on karsittu radikaalisti olennaiseen. Kahvoja on kolme: ergonominen kaarikahva, nuppimainen zero-kahva tai innovatiivinen Select-painike, jolla voi avata hanan nappia painamalla tai sulkemalla. Täydellinen muoto ja toiminto.

AXOR Uno -hanoja on saatavana yksiotepesuallashanoina, kolmiosaisina hanoina, seinähanoina sekä lattialla seisovina malleina pesualtaalle ja ammeelle. Väriksi valittavissa 15 eri AXOR FinishPlus -erikoisväriä, kuten esim. harjattu nikkeli tai kiillotettu messinki.

Lisätietoja AXOR Uno -mallistosta

AXOR Uno -esitteet PDF 2,0 MB
AXOR brändiesite PDF 22,1 MB

Hansgrohe käyttää evästeitä, jotta sinulla olisi käytössäsi paras mahdollinen palvelu. Mikäli jatkat tällä sivulla surffaamista ilman, että muutat selaimesi asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön.

   

OK
Axor. Form Follows Perfection