Pontos HeatCycle ottaa talteen lämpöä

On älykästä käyttää varoja kahdesti

Eurooppayhtiö Hansgrohe SE kehittää ekologista toimintaansa ja panostaa vahvemmin ympäristö- ja ilmansuojeluteknologioihin. Toiminta painottuu erityisesti energiatehokkuuteen ja vesitaloudesta huolehtimiseen. Siksi yritys on kehittänyt Pontos HeatCycle -järjestelmän, joka on lämmön talteenottolaitteisto. Järjestelmä ottaa energiaa päivittäin juoksevista suihku- ja kylpyvesistä ja käyttää sen uudestaan. Näin vedenkuumentamisessa voidaan säästää jopa 20 prosenttia energiakuluja.
Järjestelmä siis säästää sekä arvokkaita vesivaroja että silkkaa rahaa ja vähentää hiilidioksidipäästöjä. Hansgrohen visio on, että tutkimusprojektista tulisi standarditeknologiaa. Lämmön talteenotto on sekä ekonomisesti että ekologisesti oikea vastaus vähenevien varojen säästämisen kannalta.

Pontos HeatCycle toimii näin

  • Laitteisto pumppaa lämpimän harmaaveden lämmönsiirtimen kautta ja käyttää sen kylmän juomaveden lämmittämiseen. Näin loppulämpö ei haihdu käyttämättömänä viemäriin vaan sitä käytetään kylmän juomaveden esilämmittämiseen.
  • Kierrätysmenetelmä on automaattinen, erittäin tehokas, helppo huoltaa ja toimii sääolosuhteista riippumattomasti.

Tarkka toimintatapa esitetään Web-TV-filmissämme tai voit tutustua siihen esitteessä, jonka voi ladata latausosiostamme.

Missä Pontos HeatCycle -järjestelmää on järkevä käyttää?
Järjestelmä sopii suuriin asuinyksikköihin, joissa kertyy paljon suihku- ja kylpyvesiä ja joissa kulutetaan paljon lämmintä vettä kuten esim.

  • uimahalleissa
  • hotelleissa, asuntoloissa, majoitusrakennuksissa
  • urheilu- ja kunto- ja vapaa-ajan keskuksissa.

Onko käytössäsi jo tarpeisiisi mitoitettu HeatCycle-laitteisto? 
Asiantuntijamme neuvovat ja tukevat asiakkaitamme ammattimaisesti asiakaspalvelussamme.

Yhteydenotto
Sähköposti

Hansgrohe käyttää evästeitä, jotta sinulla olisi käytössäsi paras mahdollinen palvelu. Mikäli jatkat tällä sivulla surffaamista ilman, että muutat selaimesi asetuksiasi, hyväksyt evästeiden käytön.

   

OK