Värikästä perhe-elämää värikkäillä hansgrohe-hanoilla.
FinishPlus – 5 värillistä pintaa

Muotoilun määrittää vain yksi asia – sinä

Päivämme alkaa ja päättyy kylpyhuoneeseen. Ei ole väliä asummeko maalla vai kaupungissa, onko kyse yhden hengen taloudesta, vai asuuko useampi sukupolvi saman katon alla. Me kaikki haluamme ilmaista omaa yksilöllisyyttämme. Värikäs elämä, värikkäät pinnat: FinishPlus-pinnat ovat ilmaisuvoimaisia – miten ja missä päätät sinä itse, sillä muotoilun määrittää vain yksi asia – sinä. 

Koti. Paljon enemmän kuin vain 2 huonetta, keittiö ja kylpyhuone

Cool vai elegantti? Pelkistetty vai ekstrovertti? Yhdentekevää miten, kenen kanssa tai missä asut. hansgrohe kulkee mukanasi elämässä. FinishPlus-väreillä sisustat kylpyhuoneesi täysin oman makusi mukaisesti. Tuotteidemme mattavärit ja metallinsävyt antavat mahdollisuuden elää vapaasti oman estetiikkakäsityksesi mukaisesti. Pesualtaasta, ammeesta ja suihkusta tulee lempipaikkojasi.

#CreateAsYouAre: Kaunista on se, mistä itse pidät

Yksi juttu on se, että hansgrohe luo korkealaatuista ja pitkäikäistä kylpyhuonemuotoilua, jossa on ympäristöystävällisiä vedensäästötoimintoja. Toinen juttu on se, mitä sinä luot kotonasi näistä tuotteista. Kuvagalleriassa näet asiakkaidemme inspiroivia sisustusesimerkkejä. Ainakin me hansgrohella olemme todella ihastuneita.

FinishPlus: Designia kaikkiin elämänvaiheisiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi