Hansgrohe on kotonaan Schiltachissa.
Yrityksen arvot

Laatu, johon voit luottaa

Tunnistat tuotteidemme laadun heti suihkussa, kylvyssä tai käsiä pestessä. Kuka on tämän kaiken takana? Mikä on Hansgrohen ajava voima, mikä on yrityksen taloudellinen merkitys ja mistä asioista se kantaa vastuuta? Tutustu Schwarzwaldista kotoisin olevaan yritykseen, jonka tuotteita löytyy kaikkialta maailmasta. Tutustu meihin. Ja niihin asioihin, jotka ovat meille tärkeitä.

hansgrohen taattuun merkkilaatuun voit luottaa. Sinun etusi: ensiluokkaiset tuotteet, palkittu muotoilu, kestävä valmistus ja vahva palvelu. Haluamme eritellä nämä asiat sinulle tarkemmin:

  • Laatu kertoo sinulle, mitä ”laatutyö” tarkoittaa meille hansgrohella. 
  • Muotoilu on merkittävää: Jo yli 30 vuoden ajan Phoenix Design on vastannut hansgrohe-merkin ilmeestä. Lue lisää kansainvälisesti arvostetusta muotoilustudiosta. Ja tutustu muotoilupalkintojen valikoimaan, jota korostavat Hansgrohe Groupin muotoilujohtajuutta. 
  • Perinne & innovaatio avaa sinulle näkymän yrityksen historiaan. Tiesitkö, että Hans Grohe keksi suihkutangon? Kekseliäisyys ilmenee edelleenkin lukuisissa patenteissa ja jännittävissä tulevaisuuden teknologioissa. 
  • Hansgrohe Group tuottaa kestävästi ja toimii vastuullisesti. Tutustu kohdassa Vastuullisuus, mitkä hyvät syyt puhuvat hansgrohe-tuotteen ostamisen puolesta.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi