Vastuunkantoa kautta linjan

Kestävää tuotantoa sitoutuneesti ja vastuullisesti

Kun ostat hansgrohen suihkuja tai hanoja, voi olla varma, että tuotteet ovat kauniita ja kestäviä. Niihin kätkeytyy kuitenkin paljon muutakin: Hansgrohe ei jätä mitään sattuman varaan ensimmäisestä ideasta aina pakkaukseen saakka. Tuotanto tapahtuu resursseja säästämällä – työpaikoilla, joissa ihminen on keskipisteessä. Entä yrityspolitiikka? Kaukokatseisen reilu.

Hansgrohe Group: kestävää menestystä – myös sinulle

Ykköstavaramerkki hansgrohe on lähtöisin talosta, jossa kestävä taloudellisuus on kirjattu yhtiöjärjestykseen. Kestävä ajattelu ja vastuullinen toiminta. Nämä ovat Hansgrohe Groupin kansainvälisen menestyksen tukipilarit. Konkreettisesti:

  • Vastuullinen liiketoiminta
    Hansgrohe toimii ja ajattelee toimipakoissaan kestävästi. Tämä pätee kaikkiin tuotantoprosesseihin, ja lisäksi huolehditaan sekä työntekijöistä että resursseista.
  • Yrityksen johto
    Erinomaiset tulokset ovat Hansgrohen esityslistan kärjessä. Kaikki ruohonjuuritasolta johtoon asti työskentelevät menestyneesti talouden, ympäristön ja yhteiskunnan muodostamassa kokonaisuudessa.
  • Yhteiskunnallinen sitoutuminen
    Hansgrohen osallistuminen on aktiivisempaa, kuin mitä sen liiketaloudelliset intressit vaatisivat. Yritys tukee voimakkaasti sosiaalisia ja ekologisia projekteja.

Mitä etuja sinulle on tästä asiakkaana?

hansgrohe kylpyhuone- ja keittiötuotteesi on valmistettu ympäristöystävällisesti ja sosiaalisesti kestävissä olosuhteissa. Tuote toimii taloudessasi luotettavasti ja siten niin säästeliäästi kuin mahdollista. Korkea laatu kestää kauan. Tämä kaikki tuntuu hyvältä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi