Hansgrohe Groupin pääkonttori Schiltachissa.
Yritys pähkinänkuoressa

Hansgrohe Group: numerot ja faktat

Lue täältä tietämisen arvoisia asioita Hansgrohesta yrityksenä. 33 tytäryhtiötä ja 22 myyntikonttoria maailmanlaajuisesti tekevät Hansgrohesta yhden harvoista saniteettialan globaaleista toimijoista. Yritys työllisti toimintavuonna 2018 noin 4 700 työntekijää ja toimitti tuotteita yli 140 maahan, liikevaihtoa kertyi 1.081 miljardia euroa. Hansgrohe Groupin tuotemerkkejä ovat mm. hansgrohe ja AXOR..

Tulevaisuuden alkulähteellä

Hana- ja suihkuasiantuntija Hansgrohe on perinteikäs yritys. Perustaja Hans Grohe aloitti vuonna 1901 vaatimattomasti omalla metallipuristamolla Schiltachissa, Schwarzwaldissa. Yrityksen pääkonttorin luova keskus on edelleenkin samassa paikassa. Vielä tänäänkin ”fiksun Hansin” luoma hansgrohe-tuotemerkki on tunnettu koko maailmassa. Tuotteita käytetään ja arvostetaan kaikkialla maailmassa.

Hansgrohe Group – Läsnä kaikissa maanosissa

Hansgrohe yrityksenä...

  • Yritys on eurooppalainen osakeyhtiö (eurooppayhtiö SE), joka ei ole listautunut pörssiin.
  • Yrityksellä on kaksi pääosakasta:
    - yhdysvaltalainen konserni Masco Corporation, Taylor/Michigan, joka on enemmistöosakas (68 prosentin omistuksella) 
    - Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, Klaus Grohen perhe (32 prosenttia).

Kansainvälisesti toimiva Hansgrohe Group valmistaa tuotteensa Saksassa, Ranskassa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa. Noin 77% liikevaihdosta tulee Saksan ulkopuolelta. Tuotteita toimitetaan yli 140 maahan.

Navigoinnin helpottamiseksi: tuotemerkki on hansgrohe – yritys on Hansgrohe

Tällä sivustolla löydät tietoja hansgrohe-tuotemerkistä ja sen ensiluokkaisista kylpyhuone- ja keittiötuotteista. Design-brändi AXOR on myös Hansgrohe Groupin tuotemerkki. AXORin mallistoja ovat mm. AXOR Starck, AXOR Citterio ja AXOR Uno. Löydät nämä ylelliset keittiö- ja kylpyhuonetuotteete AXORin kansainvälisiltä nettisivuilta. Valitse siellä tuotehaussa suodattimesta Suomi (Finland), niin näet Suomen markkinoille sopivat tuotteet. 

Hansgrohe Group -sivustolle olemme koonnet sinulle tärkeitä tietoja Hansgrohesta yrityksenä. Seuraavat linkit vievät sinut suoraan Hansgrohe Groupin sivustolle:

Menestystekijä numero 1: Työntekijät

Tämä oli näin jo vuonna 1901: Hansgrohella työskentelevät ihmiset ovat intohimoisia keksijöitä. He rakastavat työskennellä kauniisti muotoiltujen ja hyvin toimivien laatutuotteiden parissa. He loistavat oman ammattialansa erinomaisella osaamisellaan. He paneutuvat joka päivä uusiin asioihin, myös vesivarantojen puolesta. Näitä omistautuneita henkilöitä on tällä hetkellä noin 4 700, ja lukumäärä kasvaa. He ovat avain Hansgrohe Groupin jatkuvaan kasvuun.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi