EcoSmart: paljon suihkunautintoa vähäisestä vedenkulutuksesta huolimatta.
Säästä vettä, energiaa ja rahaa!

#InTouchWithOurPlanet: säästä vettä ilolla

Haluatko laskea vesi- ja energiakuluja suihkussa – ja nauttia silti upeasta suihkukokemuksesta? Vedensäästölaskurimme avulla voit selvittää, kuinka paljon resursseja voit säästää hansgrohen EcoSmart-suihkuilla.

Säästämällä vettä annat planeetalle

Neljän henkilön EcoSmart-teknologialla vuosittain säästämä vesi* täyttää:

Näin säästät vettä ja energiaa EcoSmartilla

Pieni keksintö, suuri vaikutus: videolla kerrotaan, kuinka EcoSmart-teknologia toimii.

hansgrohen kestävällä ratkaisulla säästät arvokkaita resursseja ja samalla nautit suurimmasta suihkumukavuudesta.

Salaisuus on EcoSmart-teknologia, jonka avulla kulutat jopa 40 prosenttia vähemmän vettä kuin tavanomaisilla suihkupäillä. EcoSmart+ -suihkupäällä säästö on jopa 60 prosenttia. Vedensäästön ansiosta tarvitset vähemmän lämpöenergiaa ja näin myös kaasu- ja sähkölasku ovat pienempiä.

Laske säästösi! Anna hansgrohe-vedensäästölaskurin selvittää puolestasi, kuinka paljon vettä, energiaa ja rahaa voit säästää vuodessa.

Löydä EcoSmart-vedensäästösuihkusi

Vesi on enemmän kuin resurssi. Vihreä on enemmän kuin väri.

Vesi on elämä ja meidän intohimomme. Siksi teemme kaikkemme tämä arvokkaan resurssin suojelemiseksi: vettä ja energiaa säästävillä suihkuilla, hanoilla ja teknologioilla. Yhdessä olemme #InTouchWithOurPlanet. Tee oma osuutesi jostain suuremmasta. Yhdellä ainoalla suihkulla.

Näin Hansgrohe Group sitoutuu toimimaan kestävästi 

Kestävä ajattelu ja toiminta ovat juurtuneet syvälle Hansgrohe Groupiin. 80-luvulla toimme markkinoille vettä säästävän käsisuihkun yhtenä alan ensimmäisistä valmistajista. Vuoteen 2030 mennessä yritys muuttaa kaikki suihkut ja hanat vettä ja energiaa säästäviin teknologioihin, koska noin 90 prosenttia CO2-päästöistä aiheutuvat kylpyhuoneissa, kuten Hansgrohe Groupin kylpyhuoneanalyysi näyttää.

*Esimerkkilaskelma perustuu oletukseen, että jokainen nelihenkisen perheen jäsenistä käy päivittäin suihkussa 5 minuutin ajan.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi