Yhdistelmä, jossa on leveä tiskiallas ja Select-keittiöhana.
11 Hakutulosta
Ensiluokkaisia yhdistelmiä

Lisää vapautta keittiöön

Design ja käyttökonsepti, jotka ovat saaneet palkintoja – esim. arvostetun if Design Awardin 2017. hansgrohen uudet keittiöhana-allasyhdistelmät pitävät sisällään keittiöaltaan, keittiöhanan sekä sBox-letkukotelon. Settejä on saatavana eri kokoisille allaskaapeille ja eri käyttövaihtoehdoilla, jotka helpottavat ja nopeuttavat monia työskentelyvaiheita keittiössä. Kaikki komponentit sopivat yhteen täydellisesti ja setti toimitetaan kokonaisuutena kaikkien tarpeellisten lisävarusteiden kanssa. Tämä tuo varmuutta suunnitteluun ja asennukseen.

Kaksi nerokasta käyttötapaa tarkoittavat keittiötöiden vallankumousta

hansgrohen keittiöhana-allasyhdistelmiä on saatavana kahdella tulevaisuuden käyttömahdollisuudella, jotka tekevät jokapäiväisistä keittiötöistä tehokkaampia ja mukavampia.

Vaihtoehto 1: Veden virtaus ja lämpötila säädetään totutusti keittiöhanassa olevalla vipukahvalla. Uutta: Altaan etureunaan sijoitettavalla Select-painikkeella voit käynnistää ja pysäyttää veden virtauksen keittiötöiden välissä kurkottelematta – sormella, ranteella tai mikäli kädet ovat täynnä, vaikka kyynärpäällä. Kiertämällä Select-painiketta avaat tai suljet altaan pohjaventtiilin. Näin kädet pysyvät puhtaina ja kuivina, kun käsiä ei tarvitse upottaa tiskiveteen pohjaventtiilin avaamiseksi!

Vaihtoehto 2: Tiskialtaan etureunaan sijoitetaan on hanan vipukahva, jota kallistamalla säädät veden virtausta ja kiertämällä säädät haluamasi veden lämpötilan mukavasti. Hanan juoksuputkessa on painike (Select-teknologialla), jota painamalla käynnistät tai pysäytät veden virtauksen. Erillinen juoksuputki ja tyylikäs erillinen käyttökahva tuovat keittiöön vaikuttavaa estetiikkaa. Varaudu siis vieraiden ihastelevaan hämmästelyyn!

Molemmissa käyttövaihtoehdoissa keittiöhanoissa on käytännöllinen ulosvedettävä juoksuputki. Alakaappiin asennettu sBox-letkukotelo mahdollistaa hanojen ulosvedettävän pesimen sujuvan käytön ja suojaa letkua vaurioilta. sBoxin ansiosta ulosvedettävä pesin ylettää jopa 76 cm päähän. Näin voit täyttää isot ja painavat kattilat helposti nostamatta kattilaa altaaseen.

Mitä keittiöaltaita seteissä on tarjolla?

Valittavana on viisi tiskiallasta, jotka voit hankkia hanan ja altaan sisältävänä yhdistelmäpakettina: alkaen kompaktista altaasta yhdellä, 450 mm leveällä altaalla (valutustasolla tai ilman) isoon kaksoisallasmalliin, joita on saatavana kahdessa eri koossa ja kahdella samansuuruisella altaalla. Jokainen hansgrohen keittiöallas on valmistettu käsinhitsatusta, normaalia jykevämmästä ruostumattomasta teräksestä. Keittiöhanat on saatavana sävyltään yhteensopivana ruostumattoman teräksen värisenä tai kromisena. Voit valita, asennetaanko allas pöytälevyyn upotetusti vai huulletusti.

Haluaisitko mieluummin suunnitella altaasi ja hanasi yksilöllisesti? Tutusti siinä tapauksessa koko keittiöallasvalikoimaamme. Voit täydentää altaita millä tahansa hansgrohen keittiöhanalla.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi