hansgrohen uutuudet pesupöydällä

Pesupöytä määritellään uudestaan – hansgrohen 2-reikäisellä M71 Select -sarjalla

Koe vallankumouksellinen käyttömukavuus tiskialtaalla: Selectin 2-reikäisen mallin M71-sarja erottaa vedenohjauksen ja hanan toisistaan. Altaan reunalla olevat erilliset käyttöelementit helpottavat työtä, mutta hana jää totutulle paikalleen. Kirjaimellisesti päällimmäisenä on Selectin painikkeen tuottama hauskuus, ja minimalistinen muotoilu sopii tyylikkäästi jokaiseen ympäristöön.

hansgrohen M71-sarja, jossa on erillinen käyttöelementti.
Pelkistetty muotoilu, harkitut toiminnot. hansgrohen M71-sarjan uutuudet ovat varmasti keittiösi sydän.

Potentiaalisesti kasvava käyttömukavuus: hansgrohe M71 Select 2-reikäiset mallit

Nämä hanat sekaantuvat keittiötöihisi: Ohjaa vettä mukavasti tiskialtaan etureunalta, ja nauti yllättävästä joustavuudesta. M71 Select 2-reikäisen hanan erilliset käyttöelementit helpottavat merkittävästi työskentelyn kulkua pesupöydällä: Veden päälle- ja poiskytkentä tapahtuu mukavammin kuin koskaan aiemmin. Pelkistetty muotoilu sekä uuden keittiöapulaisesi valtava toiminta-alue vakuuttavat sinut. Innovatiivisen sBox-kotelon ansiosta uutuudet voidaan vetää ulos jopa 76 cm – turvallisessa letkun viennissä. Valitse suosikkisi kahdesta toiminnallisesta käyttömallista:

Yksi napinpainallus altaan reunalla riittää: Vesi virtaa!

Avaat ja suljet veden M71-sarjassa Select-painikkeella helposti ja kurkottelematta. Erillinen käyttöelementti asennetaan altaan reunalle tai työtasolle, siten kuin se on sinulle kaikkein mukavinta. Sillä aikaa, kun puhdistat vihanneksia tai täytät kattiloita, kytket veden hetkessä napinpainalluksella päälle tai pois. Myös kyynärpäällä tai käden selällä, jos kädet sattuvat olemaan likaiset. Kiertämällä painiketta avaat tai suljet veden kulun.
Myös hanarungossa on älykkäitä toimintoja: Vesimäärä ja -lämpötila voidaan esisäätää siellä mukavasti. Hanan juoksuputkessa olevalla säätönapilla vaihdat normaalisuihkusta suihkuvirtaukseen.

Käännä ja kierrä: Nauti ergonomisesta vesimukavuudesta

Miten mukavaa tämä onkaan?! M71-mallissa, jossa on keinuvipu on kaikki hallussa tiskialtaan reunalla: Vipua kääntämällä annat vedelle vauhtia tai alennat määrää. Kiertämällä sovitat lämpötilan. Ja myös tämä vaihtoehto on olemassa Select-teknologiassa: Hanarungon juoksuputkessa on hienostunut painike. Se antaa veden virrata tai lopettaa virtauksen yksinkertaisella painalluksella. Hana pysyy tällöin avattuna.

Lue lisää uusista M71 Select 2-reikäisistä keittiöhanoistamme. Tästä mukavuudesta et halua enää luopua.

Uusi käyttökonsepti uudistaa keittiötyöt.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi