hansgrohe elektroniset hanat

Hygieenistä käsienpesua hanaan koskematta

Etsitkö hanaa vieras-WC:hen, ravintolasi, yrityksesi tai seurasi saniteettitiloihin? Siellä, missä useat ihmiset pesevät käsiään, on puhtaus ja hygienia erityisen tärkeää, myös hanojen pinnoissa. hansgrohe tukee käsien oikeanlaista pesua hygieenisillä elektronisilla hanoilla.  

Kosketusvapaan hanan parhaat puolet

hansgrohe parempaan hygieniaan
Käsien peseminen on tartuntojen välttämiseksi ajankohtaisempaa kuin koskaan. Kosketusvapaat hansgrohe-hanat tukevat hygieniaa ja auttavat lisäksi säästämään vettä.
  • Ei suoraa kosketusta hanaan tai käyttövipuun. Tämä parantaa etenkin monien erilaisten käyttäjien käyttämien saniteettitilojen pesualtaan hygieniaa. 
  • Veden lämpötila on esiasetettu sopivaksi käsienpesua varten, yksilöllistä säätelyä ei enää tarvita. 
  • Vesi virtaa vain silloin, kun sitä tarvitaan. Säästöä syntyy vedenkulutuksessa ja veden lämmittämiseen kuluvassa energiassa. EcoSmart-teknologian ansiosta hansgrohen pesuallashanat käyttävät vettä erityisen säästeliäästi.
  • Elektronisen hanan saumaton muotoilu mahdollistaa helpon ja tehokkaan puhdistuksen. Altaan puhdistusta varten hanan vedentulo voidaan pysäyttää manuaalisesti.
  • Pitkäikäistä laatua: hansgrohen elektroniset hanat ovat laadukkaita merkkituotteita, joilla on TÜV-sertifiointi ja tyyppihyväksyntä, ja joille myönnämme vapaaehtoisesti viiden vuoden valmistajan takuun.          
  • Hygienia ja design kohtaavat: Selkeä muotokieli tekee kosketusvapaasta hanasta pesualtaan katseenvangitsijan. Näin vieraskylpyhuoneen hygienianäkökulma yhdistyy kauniiseen muotoiluun. 

Käsien oikea pesu: Hanaan ei kosketa    

Hygieenisestä näkökulmasta kosketusvapaat saniteettihanat ovat voitolla: Elektroniikka saa veden valumaan taianomaisesti, eikä vipuun tai käyttökahvaan tarvitse koskea. Ei hanan avaamista eikä sen sulkemista varten. Sisäänrakennettu elektroniikka infrapuna-anturilla tunnistaa kädet pesualtaassa, käynnistää vedenvirtauksen automaattisesti ja keskeyttää sen, kun kädet on pesty ja viety pois hanan alta. 
Kosketuksettomat hansgrohe-pesupöytähanat ovat kauniisti muotoiltuja.
Kosketuksettomat hansgrohe-pesupöytähanat ovat kauniisti muotoiltuja ja kestävää laatua. Siksi tarjoamme loppukäyttäjälle vapaaehtoisen viiden vuoden valmistajan takuun.

Nämä merkit tarkoittavat lisää mukavuutta.

Älykästä vedensäästöä, energiankulutuksen laskua
EcoSmart
EcoSmart

Älykästä vedensäästöä, energiankulutuksen laskua

Elektroniset hansgrohe-hanat on varustettu EcoSmart-vedensäästöteknologialla ja siksi niiden vedenkulutus on erityisen säästeliästä. Hanat kuluttavat vettä vain noin viisi litraa/min. Älykäs paineeseen reagoiva virtauksenrajoitin säästää vettä ja resursseja.

Lue lisää

Nauti vedestä sen täydellisessä runsaudessaan
AirPower
AirPower

Nauti vedestä sen täydellisessä runsaudessaan

hansgrohe AirPower-teknologia rikastaa veden ilmalla ja tarjoaa miellyttävän vesisuihkun, jonka pisarat ovat pehmeitä. Ilman lisäys vähentää samalla roiskumista. Miellyttävän pehmeän virtaaman ansiosta vettä voidaan käyttää tehokkaammin.

lue tästä lisää

Vapaaehtoinen valmistajan takuu sinulle
Takuu
Takuu

Vapaaehtoinen valmistajan takuu sinulle

Myös kosketusvapailla elektronisilla hansgrohen hanoilla on valmistajan vapaaehtoinen viiden vuoden takuu. Yritysfilosofiamme mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme aina parasta mahdollista laatua.

lue tästä lisää

Elektroniset hanat jokaiseen pesutilanteeseen        

Infrapunaelektroniikalla varustettuja kosketuksettomia pesuallashanoja parempaan hygieniaan on olemassa verkkokäyttöisenä tai paristoilla toimivina. Alan ammattilainen asentaa hanat kaikkiin pesualtaisiin. Verkkokäyttöisessä mallissa on lisäksi otettava huomioon sähköliitäntä.

Verkkokäyttöinen elektroninen hana käyttää pesualtaan alla sijaitsevaa pistorasiaa, joka on yhdistetty mukana tulevalla 6 V:n matalajännitteelle tarkoitetulla muuntajalla. Kotelo mahtuu myös pesualtaan alle ja se on liitetty hanaan. Saniteettialan ammattilainen ottaa huomioon määräysten mukaiset turvavälit.

Paristokäyttöinen kosketukseton pesuallashana saa matalajännitteen 6 V:n paristosta (tyyppi CR-P2). Sitä varten mukana toimitettu kotelo liitetään pesualtaan alla hanaan. Paristo riittää n. 2 vuodeksi oikeaan käsienpesuun ja se voidaan vaihtaa.

Kosketusvapaa hana voidaan säätää todella helposti

Anturielektroniikka on sovitettava paikallisiin olosuhteisiin, pesualtaan kokoon ja pintaan. Elektronisissa hansgrohe-hanoissa sovittaminen ympäristöön tapahtuu automaattisesti. Hanaan, jossa ei ole lämmönsäätövipua, on esiasetettu käsien pesuun sopiva veden lämpötila.

Lämpötilansäädöllä varustetussa elektronisessa hanassa on lämmönsäätövipu, jonka avulla veden lämpötilaa voidaan sovittaa yksilöllisesti. Muistathan, etä hanan asennus on aina LVI-alan ammattilaisen työ.​​​​​​​

Heräsikö kiinnostuksesi kosketuksettomaan elektroniseen hanaan? Silloin löydät täältä pätevän kumppanin ja ammattiasentajan

 

Muotoilu ja toiminto kohtaavat: hansgrohen elektroninen pesuallashana

Etsi jälleenmyyjä

Elektronisten hanojen hygieniahuuhtelu ja desinfiointi   

Julkiset ja yritysten saniteettitilat ovat välillä pidempiä aikoja käyttämättöminä. Jos vesi ei silloin virtaa hanojen kautta vaan seisoo putkissa, voi veteen muodostua keuhkotulehdusta aiheuttavia Legionella-bakteereita. 

Jotta pitkän käyttökatkon jälkeen hanaa uudelleen käytettäessä ei altistuttaisi bakteerien saastuttamalle suihkusumulle, voidaan elektronisissa hanoissa aktivoida niin kutsuttu hygieniahuuhtelu. Hygieniahuuhtelussa hana menee automaattisesti päälle kymmenen sekunnin ajaksi, aina 24 tuntia viimeisen käytön jälkeen.

Lisäksi käytettävissä on kolmen minuutin kestohuuhtelu lämpödesinfiointia varten. Kummankin toiminnon voit ottaa itse käyttöön tai sen voi asettaa huolto- tai asennusliike.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi