Huippusuosittu suihkumallisto hansgrohelta

Crometta: Modernin raikasta muotoilua

Ihastuttava sadesuihku, kromi-valkoinen väriteema ja moderni muotoilu tekee Crometta Showerpipe suihkukokonaisuudesta jokaisen kodin lempisuihkun. Crometta tarjoaa korkealaatuista ja raikasta designia houkuttelevalla hinta-laatusuhteella. Hankkimalla hansgrohen suihkun, saat ensiluokkaista laatua sekä kestävän ja luotettavan tuotteen. 
Crometta tarjoaa paljon hyvää huokeaan hintaan

Showerpipe suihkukokonaisuus: täydellinen paketti


Crometta E 240 Showerpipe on täydellinen suihkukokonaisuus - se sisältää kaiken mitä tarvitset päivittäiseen nautiskeluun.

Neliön tai pyöreän mallinen krominen yläsuihku on 24 cm leveä ja sen kulmaa voit säätää juuri itsellesi sopivaksi. Vettä virtaa 15 l/min, jotta voit nautiskella runsaasta sadesuihkusta koko vartalon leveydeltä.

Kromi-valkoisen käsisuihkun 2 eri suihkuvoimakkuutta takaa virkistävän suihkun. Suihkumuotoa säädät helposti suihkusiivilää kääntämällä. Kalkin puhdistus käy käden käänteessä silikonisten suuttimien ansiosta, rapsutat vain kevyesti sormilla kalkin pois!

Onko kylpyhuoneessasi amme? Crometta Showerpipe amme- ja suihkutermostaatilla sopii asennettavaksi myös kylpyammeen yhteyteen. Näissä malleissa termostaattihanassa on juoksuputki, jolla täytät ammeen tehokkaasti. Lisäksi yläsuihkulle kulkeva suihkuputki on normaalia pidempi, jotta termostaatti voidaan asentaa tarpeeksi matalalle. Voit toki käyttää tätä mallia myös suihkussa, silloin pystyputki lyhennetään sopivaan mittaan asentajan toimesta.

Juoksuputkella tai ilman, termostaattinen hana takaa turvallisen ja tasalämpöisen suihkuttelun. Turvatoiminnon ansiosta olet turvassa äkillisiltä kuuman veden aiheuttamilta palovammoilta. Metallisista kahvoista saa pitävän otteen ja ne kestävät käytössä pitkään!

Crometta Showerpipet

Etsi jälleenmyyjä
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi