Suihkunautintoa neliöstä

Raindance E: Geometrinen ja ajattoman elegantti

Neliömäinen muotoilu ja korkealaatuiset kromi- ja lasipinnat: Raindance E -suihkut ovat modernin kylpyhuoneen katseenvangitsijoita. Yläsuihku, Showerpipe-suihku ja termostaatti – Raindance E tarjoaa monia mahdollisuuksia ja tekee unelmista totta. Täydellisen harmonian täydennät upeilla Metropol-sarjan hanoilla.

hansgrohe-kylpyhuoneympäristö ja Showerpipe Raindance E.
Showerpipe-suihku Raindance E on heijastavasta kromista valmistettu kokonaissetti, jolla on kirkkaasti parhaat valtit: kaikki tarttumisetäisyydellä, joustava käyttää ja visuaalisesti vaikuttava.

Suihkunautinnolla on uusi muoto

Tee Raindance E -suihkujen muotoilusta kylpyhuoneesi visuaalinen kohokohta. Nelikulmaisen yläsuihkun tasainen pinta jatkuu tyylikkäästi suihkuvarressa. Tämä takaa vahvan ilmaisun suihkussa.

Suorakulman ja tasaisten pintojen välinen leikki jatkuu saumattomasti Showerpipe-suihkussa, suihkusetissä, suihkutangossa sekä ShowerTablet-termostaatissa (leveys 350 tai 600 mm). Korkealaatuiset kromipinnat ja naarmuuntumaton turvalasi asettavat vaikuttavia designyksityiskohtia. Monipuolinen valikoima on täydellisessä harmoniassa hansgrohen Metropol-hanasarjan tarkan muotoilun kanssa. Näin tuotteiden yhdistely on helpompaa. Harmoniaa kylpyhuoneympäristöön.

Muotoilu ja toiminto kohtaavat: XXL-suihkuteho

Raindance E hemmottelee hyvin suunnitellulla ja tehokkaalla suihkulevyllään: Keskellä koet suuremman suihkuvoimakkuuden, jotta voit pestä shampoon salamannopeasti. Ulkoreunoille mentäessä suutinten voimakkuus laskee. Näin pehmeä suihkusade kietoo kehosi hyväilevään lämpöön. AirPower huolehtii täyteläisistä, kevyistä pisaroista. Mikäli halut säästää vettä, valitse malli, jossa on EcoSmart.

Video: hansgrohe Raindance E -yläsuihku suihkuvarrella.

Raindance E: Monia vaihtoehtoja, mahtavia elämyksiä

Osaat vaatia ja se on hyvä asia. Raindance E -suihkussa on valittavana monia vaihtoehtoja – yksilöllisiin näkemyksiisi sopien:

  • Nelikulmainen yläsuihku huolehtii XXL-tason suihkunautinnosta. Unelmakylpyhuoneen suunnittelua varten valittavana on heti kolme seinä- ja kattoasennusvaihtoehtoa. Kattoon integroidussa versiossa, jossa on 400 x 400 mm:n suihkulevy, katto ja suihku sulautuvat harmoniseksi kokonaisuudeksi.
  • Suihkusetissä koet laajapintaisen Unica E -suihkutangon eleganssin sekä Raindance Select S 120 -käsisuihkun mukavuuden. Säädät käsisuihkun itsestäänpysyvällä, korkeussäädettävällä, kierrettävällä ja kallistettavalla suihkupidikeellä erityisesti sinun tarpeisiisi sopivaksi. Valitse toivepintasi: heijastava kromi, valkoinen/kromi tai musta/kromi. Suihkutanko on saatavana myös erillisenä.
  • Suihkun ShowerTablet-ratkaisussa yhdistyy suihkutermostaatin mukavuus ja runsas säilytystaso, jonka leveys on jopa 600 mm. Raindance E:n nelikulmainen muotoilu toistuu turvalasisessa etupuolessa – heijastavassa kromissa tai valkoinen/kromi-yhdistelmässä. Yksinkertainen symbolikieli ja ergonomiset kahvat tekevät käytöstä lapsellisen helppoa.
  • Ammeen ShowerTablet-ratkaisussa yhdistyvät ammehana ja termostaatti yhdessä tuotteessa. Liitä se valitsemasi käsisuihkuun ja vaihda veden lähdettä mukavasti kiertokahvalla.
  • Showerpipe-suihkussa nautit kaikista suihkusetin ja termostaatin eduista yhdessä tuotteessa. Se on erinomainen valinta kylpyhuoneremonttiin johtuen sen helposta asennuksesta jo olemassa oleviin liittimiin.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi