Suihkunautintoa neliöstä

Raindance E: Geometrinen ja ajattoman elegantti

Neliömäinen muotoilu ja hohtavat kromipinnat: piiloasenteiset Raindance E -suihkut ovat modernin kylpyhuoneen katseenvangitsijoita. Raindance E -yläsuihkut tarjoavat monia mahdollisuuksia ja tekevät kylpyläunelmista totta. Täydellisen harmonian täydennät upeilla piiloasenteisilla RainSelect-termostaateilla ja Metropol-sarjan hanoilla.

hansgrohe-kylpyhuoneympäristö ja Showerpipe Raindance E.
Showerpipe-suihku Raindance E on heijastavasta kromista valmistettu kokonaissetti, jolla on kirkkaasti parhaat valtit: kaikki tarttumisetäisyydellä, joustava käyttää ja visuaalisesti vaikuttava.

Suihkunautinnolla on uusi muoto

Tee Raindance E -suihkujen muotoilusta kylpyhuoneesi visuaalinen kohokohta. Nelikulmaisen yläsuihkun tasainen pinta jatkuu tyylikkäästi suihkuvarressa. Tämä takaa vahvan ilmaisun suihkussa.

Suorakulman ja tasaisten pintojen välinen leikki jatkuu saumattomasti Raindance E  suihkuseteissä, suihkutangoissa sekä piiloasenteisissa RainSelect-termostaateissa. Korkealaatuiset kromipinnat ja naarmuuntumaton turvalasi tuovat vaikuttavia designyksityiskohtia kylpyhuoneesee. Monipuolinen valikoima on täydellisessä harmoniassa hansgrohen Metropol-hanasarjan tarkan muotoilun kanssa. Näin tuotteiden yhdistely on helpompaa. Harmoniaa kylpyhuoneympäristöön.

Muotoilu ja toiminto kohtaavat: XXL-suihkuteho

Raindance E hemmottelee hyvin suunnitellulla ja tehokkaalla suihkullaan: Keskellä koet suuremman suihkuvoimakkuuden, jotta voit huuhdella shampoon hiuksista nopeasti. Ulkoreunoilla suutinten teho laskee. Näin reunojen pehmeä suihkusade kietoo kehosi hyväilevään lämpöön. AirPower huolehtii täyteläisistä, runsaista vesipisaroista. Mikäli haluat säästää vettä, valitse vain 9 l/min kuluttava EcoSmart-malli.

Video: hansgrohe Raindance E -yläsuihku suihkuvarrella.

Raindance E: Monia vaihtoehtoja, mahtavia elämyksiä

Osaat vaatia ja se on hyvä asia. Raindance E -suihkussa on valittavana monia vaihtoehtoja – yksilöllisiin näkemyksiisi sopien:

  • Nelikulmainen yläsuihku huolehtii XXL-tason suihkunautinnosta. Unelmakylpyhuoneen suunnittelua varten valittavana on heti kolme seinä- ja kattoasennusvaihtoehtoa. Kattoon integroidussa versiossa, jossa on 400 x 400 mm:n suihkulevy, katto ja suihku sulautuvat harmoniseksi kokonaisuudeksi.
  • Suihkusetissä koet laajapintaisen Unica E -suihkutangon eleganssin sekä Raindance Select S 120 -käsisuihkun mukavuuden. Säädät käsisuihkun itsestäänpysyvällä, korkeussäädettävällä, kierrettävällä ja kallistettavalla suihkupidikeellä erityisesti sinun tarpeisiisi sopivaksi. Valitse toivepintasi: heijastava kromi, valkoinen/kromi tai musta/kromi. Suihkutanko on saatavana myös erillisenä.
  • Yhdistä piiloasenteisen RainSelect-termostaatin kanssa, jolla avaat ja suljet suihkut suuria painikkeita painamalla. Yksinkertaiset symbolit ja ergonomiset painikkeet tekevät käytöstä lapsellisen helppoa.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi