hansgrohe uutuudet 2019

hansgrohe sBox amme: Kaikki hyvässä järjestyksessä kylpiessä

Monille ihmisille kylpyamme on rentouttava keidas, johon he vetäytyvät ladatakseen energiaa. Mitä esteettisempi ja mukavampi ympäristö, sitä suurempi nautinto. hansgrohen sBox amme huolehtii siitä, että aikalisä sujuu visuaalisesti ilman häiriöitä. Roikkuva suihkuletku? Kuuluu menneisyyteen. Nauti kauniista näkymästä ja suuremmasta liikkumisvapaudesta.

hansgrohe sBox: ammeen reunaan upotettava suihkuletku.

hansgrohe sBox amme: Tuottaa paljon iloa. Vaatii vähän tilaa.

Suihkuletku, joka katoaa näkymättömiin ammeen reunaan, kun et tarvitse sitä, tämä on viehättävä ja mukava yksityiskohta. Se odottaa kokoonkelattuna seuraavaa käyttökertaansa. Vedät sen ulos nopeasti ja vaivattomasti, kun haluat suihkuttaa ja kylpeä. Mikäli haluat, pituutta riittää jopa 1,45 metriä. Käsittely on mahdollisimman helppoa ja vaati vähän veto- ja pidätysvoimaa. hansgrohe sBox amme -ratkaisun avulla letkun ohjaus ammeessa toimii hallitusti, suojatusti ja varmasti. Suihkuletku ei kierry.

Viehättävä ulkonäkö ja lisää yksilöllisyyttä ammeessa

sBox amme -ratkaisun ansiosta voit sijoittaa lempikäsisuihkusi yksilöllisesti ammeen reunalle. Ammeen reunassa näkyvissä on vain sBox amme -ratkaisun metallinen peitelevy. Riippuen siitä, mikä sopii paremmin kylpyhuonehanoihisi, valitse kahdesta peitelevymallista: suorakulmainen tai soikea. Iloitse helposta puhdistuksesta: Sileät pinnat ovat helppohoitoisia. Käsisuihkun valitset erikseen oman makusi mukaisesti. sBox amme -ratkaisu sopii yhteen kaikkien tavallisten käsisuihkujen ja piiloasenteisten iBox-suihkuhanojen kanssa. Kylpyammeen reunan on oltava leveämpi kuin 71 mm.

Puhdas ratkaisu uudisrakennuksessa tai kylpyhuoneremontissa 

sBox amme on korkealaatuinen ratkaisu uudisrakennusten ammeasennukseen tai kylpyhuoneremontteihin.Tällä suljetulla all-in-one-järjestelmällä voit korvata kylpyammeen piiloasennukseen käytettävän Secuflex-ammejärjestelmän.

sBox amme: helppo asentaa

Kylpyhuoneammattilainen asentaa ammeen letkun kelaamisjärjestelmän nopeasti ja mukavasti. Ammattilainen iloitsee optimoiduista työvaiheista, sillä kaksiportainen asennus runko- ja pintaosalla helpottaa työskentelyä. Asentaja upottaa sBox ammeen kokonaisuudessaan ammeen tai laatoituksen reunaan. Sinne piilotettuna se ei tarvitse paljoa tilaa. Suljetun järjestelmän lisäetu on sen äärimmäisen alhainen huoltotarve.


 
Video: the benefits of the sBox bath tub
hansgrohe-kylpyhuoneympäristö ja Showerpipe Raindance E.

sBox myös keittiöön

hansgrohen näppärä sBox-letkukotelo löytyy myös keittiöhanoista. Keittiöhanoissa sBox takaa, että ulosvedettävän pesimen letku voi liukua helposti sisään ja ulos. Letku ei enää jumita tai vahingoitu osuessaan allaskaapin jätevaunuun tai muihin tavaroihin. Lue lisää keittiön allaskaappiin asennettavasta sBox-letkukotelosta.

 
 
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi