XtraStoris: Säilytystilaa unelmakylpyhuoneeseen

XtraStoris Individual -designkehys Polished Gold Optic -pinnalla.
hansgrohen uutuudet 2021

Hyödyllinen muotoilu

Arvostatko korkealaatuista ja täydellistä sisustusta unelmakylpyhuoneessasi? Eivätkö yksinkertaiset säilytystasot lukuisille sampoille ja hoitotuotteille sovi tyylikonseptiisi? Esittelemme sinulle fiksun säilytysratkaisun, joka näyttää yhtä hyvältä kuin muu kylpyhuoneesi: XtraStoris-seinäsyvennykset luovat lisää liikkumisvapautta ja täydentävät jo olemassa olevia suihkutuotteita.

Kylpyhuoneessa kaikki on paikoillaan ja haluamassasi tyylissä

Remontoitko kylpyhuonetta tai suunnittelet uutta? Arvostatko selkeää kylpyhuonearkkitehtuuria, jossa mikään ei häiritse ja joka sopii täydelliseen kylpyhuoneeseesi. Loppujen lopuksi kylpyhuoneen on tarkoitus olla hyvänolon paikka, joka säteilee tyyneyttä ja heijastaa omaa makuasi. Tulet pitämään tilaa tarvitsevien hoitotuotteiden runsaista säilytysratkaisuista. XtraStoris korostaa korkealaatuista kylpyhuonedesignia. Se osoittaa hyödyllisyytensä päivittäin. Nokkelaa: XtraStoris käyttää tavallisen asennusseinän vapaata tilaa. 

XtraStoris-sarjat sopivat jokaiseen kylpyhuonekonseptiin

XtraStoris-seinäsyvennyksiä löytyy eri toteutuksissa, mitoissa ja väreissä. Valitse ensin haluamasi runkoväri: ruostumaton teräs mahd. harjattuna, mattamusta ja mattavalkoinen. Jos päätät valita yksivärisen mallin, on käytössäsi XtraStoris Original integroidulla kehyksellä tai kehyksetön ja pelkistetty sarja XtraStoris Minimal. Yksilöllistä uusi säilytysratkaisusi: XtraStoris Rock on laatoitettavissa etupuolelta ja integroituu täydellisesti suihkuusi. XtraStoris-sarja on saatavana kaksivärisenä designkehyksenä harjatusta ruostumattomasta teräksestä tai jollain viidestä FinishPlus-pinnalla, joten se sopii yksilöllisesti vastaaviin hansgrohen suihkuihin ja hanoihin.

Korkealaatuiset materiaalit sopivat märkätiloihin

Kaikki tuotevaihtoehdot toimitetaan vesitiiviillä asennussarjalla. Seinäsyvennys itse istuu joko samassa tasossa laatoituksen kanssa tai ulkonee siitä – miten itse haluat. Näin sisustat kylpyhuoneesi seinät mukaan lukien kuin yhdestä muotista.

Tutustu muihin tuotteisiin ja hansgrohen uutuuksiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi