hansgrohe elektroniset hanat

Hygieenistä käsienpesua hanaan koskematta

Etsitkö hanaa vieras-WC:hen, ravintolasi, yrityksesi tai seurasi saniteettitiloihin? Siellä, missä useat ihmiset pesevät käsiään, on puhtaus ja hygienia erityisen tärkeää, myös hanojen pinnoissa. hansgrohe tukee hygieniaa käsien oikeanlaista pesua varten kosketusvapailla hanoilla.  

Elektronisten hanojen hyödyt

hansgrohe parempaan hygieniaan
Käsien peseminen on tartuntojen välttämiseksi ajankohtaisempaa kuin koskaan. Kosketuksettomat hansgrohe-hanat tukevat tällöin hygieniaa ja auttavat lisäksi säästämään resursseja.
  • Ei suoraa kosketusta hanaan tai käyttövipuun. Tämä parantaa etenkin niiden saniteettitilojen pesualtaiden hygieniaa, joissa on paljon käyttäjiä. 
  • Optimaalinen veden lämpötila, esiasetettu sopivaksi käsienpesua varten, yksilöllistä säätelyä ei enää tarvita. 
  • Vesi virtaa vain silloin, kun sitä tarvitaan. Se säästää resursseja vedenkulutuksessa ja energiankäyttöä lämpimän veden tuottamisessa. EcoSmart-teknologian ansiosta hanat käyttävät vettä erityisen säästeliäästi.
  • Elektroniikkahanan saumaton muotoilu mahdollistaa helpon ja tehokkaan puhdistuksen. Altaan puhdistusta varten hanan vesi voidaan pysäyttää manuaalisesti.
  • Pitkäikäistä laatua: hansgrohe-hanat ovat laadukkaita merkkituotteita, joilla on tekniset sertifikaatit ja joille myönnämme vapaaehtoisesti viiden vuoden valmistajan takuun.          
  • Hygienia ja design kohtaavat: Selkeä muotokieli tekee elektroniikkahanasta pesualtaan katseenvangitsijan. Näin vieraskylpyhuoneen hygienianäkökulma yhdistyy kauniiseen muotoiluun. 

Parempaa hygieniaa: Hanaan ei kosketa    

​​​​​​​Hygieenisestä näkökulmasta kosketuksettomat saniteettihanat ovat voitolla: Elektroniikka saa veden valumaan taianomaisesti, eikä vipuun tai käyttökahvaan tarvitse koskea. Ei hanan avaamista eikä sen sulkemista varten. Infrapuna-anturi tunnistaa kädet pesualtaassa, käynnistää vedenvirtauksen automaattisesti ja keskeyttää sen, kun kädet on pesty. 
Kosketuksettomat hansgrohe-pesupöytähanat ovat kauniisti muotoiltuja.
Kosketuksettomat hansgrohe-pesupöytähanat ovat kauniisti muotoiltuja.

Nämä merkit tarkoittavat lisää mukavuutta.

Älykästä vedensäästöä, energiatarpeen laskua
EcoSmart
EcoSmart

Älykästä vedensäästöä, energiatarpeen laskua

Elektroniset hansgrohe-hanat on varustettu EcoSmartilla ja siksi niiden kulutus on erityisen säästeliästä. Hanat tarvitsevat yleensä vain viisi litraa/min. Ilmanlisäyksen ja virtauksen rajoituksen älykäs yhdistelmä säästää juomavettä ja resursseja.

Lue lisää

Nauti vedestä sen täydellisessä runsaudessaan
AirPower
AirPower

Nauti vedestä sen täydellisessä runsaudessaan

hansgrohe AirPower -teknologia rikastaa veden ilmalla ja tarjoaa miellyttävän vesisuihkun, jonka pisarat ovat täyteläisiä ja pehmeitä. Ilman lisäys vähentää samalla roiskumista pesualtaassa. Miellyttävän pehmeän suihkun avulla vettä voidaan käyttää tehokkaammin ja siten kulutus on vähäisempää.

lue tästä lisää

Valitse optimaalinen liikkumisvapaus
ComfortZone
ComfortZone

Valitse optimaalinen liikkumisvapaus

Elektronisia hansgrohe-hanoja on olemassa eri korkeuksina kaikille pesualtaille. Valitsemalla yksilöllinen ComfortZone voidaan hanaratkaisu sovittaa henkilökohtaisten tarpeiden ja olemassa olevan tilanteen mukaan.     

Lue lisää

Vapaaehtoinen valmistajan takuu sinulle
Takuu
Takuu

Vapaaehtoinen valmistajan takuu sinulle

Kosketuksettomilla elektronisilla hanoillaan hansgrohe tarjoaa loppukäyttäjille vapaaehtoisen viiden vuoden takuusuojan. Yritysfilosofiamme olennainen osa on tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista laatua.

lue tästä lisää

Elektroniset hanat jokaiseen pesutilanteeseen        

Infrapunaelektroniikalla varustettuja kosketuksettomia pesuallashanoja parempaan hygieniaan on olemassa verkkokäyttöisenä tai paristomallina. Alan ammattilainen asentaa hanat kaikkiin pesualtaisiin. Verkkokäyttöisessä mallissa on lisäksi otettava huomioon sähköliitäntä.

Verkkokäyttöinen elektroninen hana käyttää pesualtaan alla sijaitsevaa pistorasiaa, joka on yhdistetty mukana tulevalla 6 V:n matalajännitteelle tarkoitetulla muuntajalla. Kotelo mahtuu myös pesualtaan alle ja se on liitetty hanaan. Saniteettialan ammattilainen ottaa huomioon määräysten mukaiset turvavälit.

Paristokäyttöinen kosketukseton pesuallashana saa matalajännitteen 6 V:n paristosta (tyyppi CR-P2). Sitä varten mukana toimitettu kotelo liitetään pesualtaan alla hanaan. Paristo riittää n. 2 vuodeksi oikeaan käsienpesuun ja se voidaan vaihtaa.

hansgrohe parempaan hygieniaan

Kosketukseton hana voidaan säätää todella helposti

Anturielektroniikka on sovitettava paikallisiin olosuhteisiin, pesualtaan kokoon ja pintaan. Elektronisissa hansgrohe-hanoissa sovittaminen ympäristöön tapahtuu automaattisesti. Ammattiasentaja asentaa toivelämpötilalla varustetun kosketuksettoman hanan. Lämpötilansäädöllä varustetussa versiossa hanassa on käytettävissä sekoitusvipu, jonka avulla veden lämpötilaa voidaan sovittaa yksilöllisesti käsienpesua varten. 

Heräsikö kiinnostuksesi kosketuksettomaan elektroniseen hanaan? Silloin löydät täältä pätevän kumppanin ja ammattiasentajan

 

Muotoilu ja toiminto kohtaavat: hansgrohen elektroninen pesuallashana

Elektroniset asennukset juomaveden hygienialle    

Julkiset ja yritysten saniteettitilat ovat välillä pidempiä aikoja käyttämättöminä. Jos vesi ei silloin virtaa pois vaan seisoo putkissa, niihin voi muodostua runsaasti keuhkotulehdusta aiheuttavia Legionella-bakteereita. 

Jotta pitkän ajan kuluttua hanaa uudelleen käytettäessä ei altistuttaisi bakteerien saastuttamalle suihkusumulle, voidaan elektronisissa hanoissa aktivoida niin kutsuttu hygieniahuuhtelu. Hygieniahuuhtelu on automaattinen kymmenen sekunnin vedenvirtaus, aina 24 tuntia viimeisen käytön jälkeen.

Lisäksi käytettävissä on kolmen minuutin kestohuuhtelu lämpödesinfiointia varten. Kummankin toiminnon voit laukaista itse tai laukaisun suorittaa käyttäjäyritys tai rakennushuolto.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi