Vinkit vanhan modernisointiin

Näin remontoit kylpyhuoneesi vaivattomasti. Pysyvää mukavuutta varten

Tarvitseeko kylpyhuoneesi mielestäsi uudistamista? Sekä muotoilu että tekniikka kuten myös kylpyhuoneelle asetetut vaatimukset muuttuvat jatkuvasti. Vai pohditko energiatehokkuutta? On monia hyvä syitä remontoida kylpyhuone ajanmukaisesti ja hyödyntää tällöin olemassa olevaa substanssia. Lue tästä hansgrohen ohjeesta ja kartoituslistasta, mitä sinun tulee ottaa huomioon.

Mit hansgrohe EcoSmart Wasser im Bad sparen.
Raikas tuulahdus kylpyhuoneessa: Uusi käsisuihku, pesuallashana tai suihkutermostaatti huolehtii modernista ilmeestä ja mukavuudesta kotonasi.

Olemassa olevan kylpyhuoneen onnistuneen remontin ohje

Onko kylpyhuoneesi tarkoitus muuttua kauniimmaksi? Anna ideoidesi kulkea vapaasti. Mahdollisuuksia ovat kasvojen kohotus ja uusi maalaus, parempi valaistus ja moderni käsisuihku tai upea ennen/jälkeen-vaikutelma. Jo hanan vaihto herättää pesualtaan uuteen elämään. Hanan voi asentaa miltei yhtä helposti kuin käsipyyhetangot ja säilytystasot.

Harkitse, mitä kylpyhuoneessa tulisi parantaa, ja päätä remontin laajuudesta. Haluatko korvata vanhat kaakelit muodoilla, jotka luovat visuaalisesti tilaa? Pidätkö mosaiikkien monipuolisuutta visuaalisena yksityiskohtana? Pidätkö täysin verhoilemattomista seinistä? Uudet pinnat ovat olennaisia, kun vaihdat kylpyammeesi suurikokoiseen suihkuun (tai toisinpäin). Varmista tämän lisäksi sopivatko toiveesi pohjapiirustukseen. Haluatko käyttää modernia vettä ja energiaa säästävää teknologiaa? Saniteettialan jälleenmyyjä neuvoo sinua kaikissa kysymyksissä.

Suuri vai pieni ratkaisu? Remontoi budjetin mukaisesti

Päätä ensin budjettisi, mutta pidä mielesi avoimena B-suunnitelmalle. Pätevän jälleenmyyjän neuvonta nimittäin osoittaa sinulle mahdollisuuksia, joita et ole mahdollisesti tullut ajatelleeksi. Yksi asia on varma: Kylpyhuoneen modernisointi hansgrohen laatutuotteilla on pitkänajan sijoitus. Lisäksi hansgrohe tarjoaa varaosien 15 vuoden saatavuustakuun. Harkitse myös vaiheittaista saneerausta. On mahdollista saada yksittäisiin muutoksiin valtiollista tukea. Kannattaa selvittää asia.

Lataa kartoituslista, jotta muistat kaikki mahdollisuudet.

Kylpyhuoneen modernisointi uusilla hanoilla ja suihkuilla.
Pesualtaan modernisointi tarkoittaa pientä vaivaa. Myös uusi suihkumukavuutta lisäävä suihkutanko on nopea asentaa.

Remontoi kylpyhuone tyylikkäästi ja älykkäällä teknologialla

Vinkkimme: Päätä tyylisuunta, jotta hanandesignien esivalinta on helpompaa. hansgrohella löydät kylpyhuonetuotteet tyylisuunnissa Avantgarde, Modern ja Classic. Näit valitset järjestelmästä, jossa kaikki sopii yhteen. Uudet hansgrohen tuotteet voidaan myös yhdistää olemassa oleviin tuotteisiin.

Tee suihkualueesta kauniimpi ja varusta se tulevaisuutta varten

Ota myös selvää innovatiivisista teknologioista, sillä kylpyhuoneessa tapahtuu paljon. hansgrohe tarjoaa sinulle valikoiman kylpyhuonetuotteita, jotka ovat kuin luotuja remonttiin. Näihin kuuluvat suihkujärjestelmät tai suihkusetit. Sekä pinta-asennushanan vaihto hansgrohen ShowerTablet-termostaattiin, jonka säilytystaso tuottaa lisää suihkumukavuutta – ilman hankalaa saneerausta.

Pitäisikö kylpyhuoneen käyttäjien tulevat vaatimukset ottaa myös huomioon? Monet kylpyhuoneen keksinnöt tukevat elinkaarikylpyhuonetta. Näin ne huolehtivat, myös pienin askelin, suuremmasta ergonomiasta ja turvallisuudesta. Harkitsetko kynnyksetöntä suihkua vanhan, portaalla varustetun ratkaisun sijaan? Myös tämä sijoitus kylpyhuoneesi tulevaisuuteen on toteutettavissa. Otathan huomioon, että tämä vaatii kattavampaa suunnittelua.

Remontoi ja pidä kylpyhuone toimintakykyisenä pitkään

Mitä ikinä päätätkään: hansgrohe-tuotteilla nautit korkeimmasta laadusta, pitkäikäisyydestä ja varaosien saatavuudesta. hansgrohen tuotteet on suunniteltu kestämään aikaa. Tuotteet on muotoiltu ajattomasti säilyttäen ajankohtaisuutensa trendien vaihdellessa. Hanojen laadukkaat täysmetalliset rungot ja kahvat kestävät käytössä hyvinä pitkään. Tuotteiden osat on uusittavissa tarvittaessa varaosilla, joiden saatavuuden hansgrohe takaa vielä 15 vuotta tuotteen valmistamisen lopettamisen jälkeenkin. 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi