hansgrohe CoolStart

Löydä CoolStartin avulla oikea ote energiansäästöön

Tavallisesti kun hana avataan kahvan ollessa keskiasennossa, hanasta saadaan vasta viiveellä lämmintä vettä. Kuuma vesi virtaa lämminvesivaraajasta tai vastaavasta putkistoon heti kun hana avataan. Lyhyillä käyttökerroilla lämmin vesi ei ehkä ehdi koskaan hanaan asti. Näin lämmitettyä vettä jää turhaan putkistoon viilenemään.  Näin ei tarvitse olla. hansgrohen CoolStart-toiminto estää tämän energiantuhlauksen, sillä vasta kun CoolStart-teknologialla varustettujen hanojen kahvaa käännetään vasemmalle, lisätään veden joukkoon kuumaa vettä. Keskiasennossa virtaa vain kylmää vettä. Kahva ei käänny lainkaan oikealle. Sinä päätät kuinka lämmintä vettä haluat. Tekee hyvää ympäristölle ja lompakolle!

Säästä energiaa taloudessa hansgrohe CoolStartilla.
Keskiasennossa CoolStart-hanoista juoksee vain kylmää vettä. Lämminvesi virtaa vasta, kun käännät vivun vasemmalle.

Näin alennat lämminvesikulujasi automaattisesti

hansgrohe CoolStart -hanoissa virtaa lämmintä vettä vain silloin, kun todella tarvitset sitä. Käytät siihen tarvittavaa energiaa vasta sitten, kun liikutat sekoitinvipua aktiivisesti vasemmalle. Tällöin päätät miten korkea lämpötilan tulisi olla. Nostoliike oikealle on estetty. Tämä tarkoittaa: Energiaintensiivinen lämpimän veden tuottaminen rajoittuu vain tilanteisiin, jossa sitä todella tarvitaan. Lyhyeen käsienpesuun ei yleensä tarvita lämmintä vettä. 

CoolStart säästää siis energiaa ja silkkaa rahaa arjessa. Vertailun vuoksi: Vakiohanasta virtaa lämmintä vettä keskiasennossa. hansgrohe CoolStart -hanasta virtaa kylmää vettä keskiasennossa. 

CoolStart-hanoja löydät seuraavista mallistoista:

Löydä CoolStart-hanasi ja säästä:

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi