hansgrohe Select

Vettä napin painalluksella: kätevä painike, joka tekee kylpyhuoneestasi miellyttävämmän paikan.

hansgrohe Select tekee arkirutiineistasi yksinkertaisempia ja kylpyhuoneesi käytöstä helpompaa. Vaihda suihkumuotoa, aktivoi eri suihku tai säädä vesi päälle ja pois yhdellä napsautuksella. Tämän selkeän ja helpon toiminnon ansiosta voit nauttia pesualtaan, kylpyammeen ja suihkun käytöstä entistä enemmän. Select on intuitiivinen, kestävä ja luotettava

Enemmän iloa vedestä: Näin käytät suihkuja ja hanoja helpommin ja mukavammin

Valitse suihkunautintosi: hansgrohe Select tekee suihkuistasi ja hanoistasi käyttäjäystävällisempiä.

Intuitiivinen helppokäyttöisyys on tervetullutta kaikkialla. Siksi hansgrohe tarjoaa laajan valikoiman Select-teknologiaa sisältäviä tuotteita.

Mitä Select-teknologialla varustettuja tuotteita on saatavilla?

Ohjaa vettä helposti ja luotettavasti

Painamalla Select-painiketta vaihdat ylä- tai käsisuihkussa eri suihkumuotojen välillä. Käynnistät tai pysäytät suihkutermostaatilla haluamasi suihkun. Pesuallashanoissa säädät napin painalluksella veden päälle ja pois, tällöin Select-painikkeita voi käyttää jopa kädenselällä tai kyynärvarrella.  Siksi tekniikka on täydellinen valinta kaikille ikäryhmille - ja ihanteellinen liikuntarajoitteisille.

Löydä henkilökohtainen arkipäivän helpotuksesi:

hansgrohe Select: harkittua ja pitkäikäistä mekaniikkaa
Vallankumouksellinen mekaaninen rakenne mahdollistaa helpon suihkun säädön.

hansgrohe Select: toimintopainike suihkun helppoon säätöön

Älykäs pelkistys vain yhteen toimintopainikkeeseen suihkussa tai hanassa helpottaa vedestä nauttimisesta sen kauneimmissa muodoissa. Varsinkin, kun painike on sijoitettu näin käyttäjäystävällisesti. Tämä tekee Select-teknologialla varustetuista hansgrohe-tuotteista, niin helppoja ja käteviä.

Tehty pitkäaikaiseen luotettavuuteen

hansgrohe Select mahdollistaa suihkusäädön puhtaasti mekaanisesti, siksi painike toimii kestävästi ja luotettavasti. Select-napin pitkäikäisyys todettiin pitkäaikaisessa kuormitustestissä painamalla nappia 90 000 kertaa. Kun valitset hansgrohe Selectin, valitset myös kestävää mukavuutta kylpyhuoneeseesi.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi