hansgrohe Select

Vettä napin painalluksella: Mukavuuspainike luo enemmän iloa kylpyhuoneessa

hansgrohe Select tarkoittaa kylpyhuoneen yksinkertaistettua rutiinia arkipäivässä ja lapsellisen helppoa käyttöä. Yksi napsautus riittää vaihtamaan suihkumuotoa, ohjaamaan toista suihkua tai säätämään veden päälle tai pois. Tämä harkittu käyttökonsepti huolehtii vielä suuremmasta ilosta pesualtaalla ja ammeessa sekä suihkussa. Select on intuitiivinen, pitkäikäinen ja luotettava.

Enemmän iloa vedestä: Näin käytät suihkuja ja hanoja mukavammin

Valitse suihkunautintosi: hansgrohe Select tuottaa suihkuissa ja hanoissa tuntuvasti enemmän käyttömukavuutta.

Intuitiivisesta käyttömukavuudesta nautit mieluiten kaikkialla. Tästä syystä Select-teknologialla varustettujen hansgrohe-tuotteiden valikoima on niin suuri.

Mitä Select-teknologialla varustettuja tuotteita on saatavilla?

Ohjaa vettä helposti ja luotettavasti

Painamalla Select-painiketta vaihdat ylä- tai käsisuihkussa eri suihkumuotojen välillä. Käynnistät tai pysäytät suihkutermostaatilla haluamasi suihkun. Ja pesuallashanoilla kytket napin painalluksella veden päälle ja pois. (Tällöin Select-painikkeita voi käyttää jopa kädenselällä tai kyynärvarrella.) Siten teknologia on kuin luotu kaikenikäisille – ja sopii erityisesti myös liikuntarajoitteisille henkilöille.

Löydä henkilökohtainen arkipäivän helpotuksesi:

hansgrohe Select: harkittua ja pitkäikäistä mekaniikkaa
Vallankumouksellinen mekaaninen rakenne mahdollistaa mukavan suihkusäädön.

hansgrohe Select: toimintopainike helppoon suihkun vaihtoon

Suihkussa tai hanassa oleva älykäs pelkistys yhteen käyttöpainikkeeseen tekee vedestä nauttimisesta sen kauneimmissa muodoissa helppoa. Varsinkin, kun painike on sijoitettu näin käyttäjäystävällisesti. Tämä tekee Selectillä varustuista hansgrohe-tuotteista niin itsestään selviä ja mukavia.

Luotu kestävään luotettavuuteen

hansgrohe Select mahdollistaa suihkusäädön puhtaasti mekaanisesti. Juuri tästä syystä painike toimii niin kestävästi ja luotettavasti. Select-napin pitkäikäisyys todettiin pitkäaikaisessa kuormitustestissä painamalla nappia 90 000 kertaa. Kun valitset hansgrohe Selectin, valitset myös kestävää mukavuutta kylpyhuoneeseesi.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi