hansgrohe-merkki urheilusponsorina.
BORA-hansgrohe

Päivittäinen energia-annos

Omistautumisemme urheilulle perustuu intohimoomme veteen. Suoritus ja elämän eliksiiri kuuluvat yhteen – samalla tavalla kuin hansgrohe liittyy kauneimpiin vesihetkiin. Pyöräilyurheilu on innovatiivista, dynaamista ja innostaa ihmisiä samalla tavoin kuin tuotteemme kylpyhuoneessa ja keittiössä. hansgrohe on tästä syystä BORA-hansgrohe-kilpapyöräjoukkueen virallinen nimisponsori.

Peter Sagan suihkuttaa mielellään hansgrohen käsisuihkulla.

Urheilijat toimivat joka päivä äärirajoillaan, suoriutuvat sateesta ja kuumuudesta huolimatta sekä inspiroivat kestävyydellään ja dynamiikallaan suorittaessaan erittäin vaativaa tehtäväänsä. Vesi tuo tähän kaikkeen päivittäisen energia-annoksen: näin hansgrohe tukee keskittymistä seuraavaan haasteeseen ja tarjoaa raskaan päivän jälkeen rentoutusta suihkussa. Huippu-urheiljat venyvät päivittäin huippusuorituksiin ja arvostavat siksi virvoittavan elementin tuomaa motivaatiota ja palkintoa. 

Pyöräilyurheilu on erityisen dynaamista ja innostaa ihmisiä samalla tavoin kuin hansgrohen tuotteet kylpyhuoneessa ja keittiössä. hansgrohe on tästä syystä BORA-hansgrohe-kilpapyöräjoukkueen virallinen nimisponsori.

Aloita seuraaminen

BORA-hansgrohe kilpapyöräilyjoukkue kertoo kuulumisiaan virallisella verkkosivustollaan ja on myös aktiivinen somessa:

BORA-hansgrohe-joukkue kiitää – huippu-urheilijamme täydessä toiminnassa

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi