Finoris määrittelee uudestaan jokapäiväiset rutiinit

Hiusten pesu pesualtaalla on helppoa Finoris-hanalla.
hansgrohen uutuudet

Hana, joka on yhtä joustava kuin sinä

Oli sitten kyse kimppakämpästä tai perheestä: mitä useampi ihminen asuu yhdessä, sitä erilaisempia ovat heidän tarpeensa. Finoris-pesuallashana täyttää nämä vaatimukset minimalistisella muotoilullaan ja maksimaalisella joustavuudellaan. Ulosvedettävä pikapesin kahdella vesisuihkumuodolla tekee nimittäin kylpyhuoneen rutiineista selkeästi mukavampia. Uusi hana on suoralinjaisen muotoilun ystävien uusi idoli.

Pesetkö hiukset pesualtaassa? Nyt se on uskomattoman miellyttävää.

Finoris-hana muuttaa aamuruuhkan pesualtaalla monipuoliseksi nautinnoksi. Tämä uusin hansgrohen ideapajan hana tekee kaikesta helppoa ja mahdollista: spontaani hiustenpesu, vauvalle nautinnollinen kylpy tai nopea villapaidan pesu.

Paljon toiveita, yksi suihku, korkea hauskuuskerroin

Pitkällä ulosvedettävällä pikapesimellä kaikki veteen liittyvät toimet muuttuvat lapsellisen helpoiksi. Suihku on integroitu hanaan ja se voidaan siksi tarvittaessa vetää puoli metriä ulos, jolloin saadaan ainutlaatuinen toimintasäde. Jokaisen käytön jälkeen ulosveto liukuu notkeasti lähtöasentoon takaisin. 

Rakastatko suoralinjaista muotoilua?

​​​​​​​Finoris Flex -pesuallashana kuuluu hansgrohen korkealaatuiseen kylpyhuoneen designmallistoon. Jos rakastat minimalistista sisustusta, pelkistetty ja geometrinen siluetti puhuttelee sinua heti. Ja koska me hansgrohella tiedostamme, miten tärkeää designfaneille yksilöllinen ilmaisu on, valmistamme näitä hanoja kolmella eri pinnalla: mattamustana, mattavalkoisena, ja kromina. Näin voit suunnitella kylpyhuoneesi oman mielesi mukaisesti. Sävy sävyyn tai tyylikkäillä kontrasteilla.

Miksi Finoris on kestävästi hyvä valinta

  • Erittäin liikkuva pesuallashana määrittää kaikki rutiinitoimet kylpyhuoneessa uudestaan – sinun iloksesi. Nautit joustavuudesta jopa neljässä dimensiossa, joita ovat: ulosvedettävä juoksuputki, vesimäärä ja lämpötila sekä kaksi suihkumuotoa.
  • Pesuallashana on saatavana myös ilman ulosvetoa, mutta usealla korkeudella – ja sopii näin jokaiseen altaaseen. hansgrohen ComfortZone-teknologia antaa paljon vapaata tilaa ja käyttöystävällisyyttä sekä vähemmän vesiroiskeita.
  • Mattamusta vai mattavalkoinen? FinishPlus-pintaväreillä suunnittelet pesualtaasi yksilöllisesti ja modernisti. Voit sisustaa jopa koko kylpyhuoneesi tällä designsarjalla.
  • hansgrohen kestävällä EcoSmart-teknologialla alennat vedenkulutustasi 5 litraan minuutissa.
  • Antikalkki-toiminnon QuickClean ansiosta hanaan ei kiinnity kalkkitahroja. Näin taataan huoliteltu ulkonäkö ja pitkä käyttöikä.

Joustava muotoilu, joka ilahduttaa

Tutustu muihin tuotteisiin ja hansgrohen uutuuksiin

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi