hansgrohe XXL Performance

Suuri nautinto erityisen suuresta sadesuihkusta

Tekeekö mieli suurta suihkua? hansgrohe tarjoaa sinulle suihkunautinnon uuden dimension. Tarjoamme käsi- ja yläsuihkumme XXL Performancella, mikä tarkoittaa: Sadesuihkun suihkulevyjen halkaisijat ovat 100–600 mm. Henkilökohtaisesta hygieniasta tulee hyvänolonohjelma. Nautinto, mukavuus ja rentoutuminen kuuluvat hansgrohen toimitukseen.

Vaikuttavat suihkut suuriin suihkuhetkiin

XXL Performance: Silmät kiinni ja arki huuhtoutuu pois.
XXL Performance: Silmät kiinni ja arki huuhtoutuu pois.

XXL Performance tarkoittaa suurta suihkulautasta hansgrohen ylä- ja käsisuihkuissa. Vesi tuntuu lämpimältä kesäsateelta ja huolehtii ihanasta rentoutumisesta. Suuren suihkun löydät monista hansgrohen tuotteista, kuten esim. Rainmaker Select tai Raindance Rainmaker -yläsuihkuista. Sulje silmät, nauti erilaisista suihkumuodoista, ja anna arkipäivän huuhtoutua pois.

Osoitamme mielellämme epäilijöille, että XXL-nautinto ja säästeliäs vedenkulutus eivät ole ristiriidassa. EcoSmart-mallimme kuluttavat vain 9 litraa minuutissa ja tuottavat silti huippuluokan suihkutunteen. Innovatiivisilla hansgrohe-suihkumuodoilla, kuten RainAir, kehoasi hemmotellaan jopa vain 9 litran kulutuksella. Tämä johtuu runsaista, ilmalla rikastetuista pisaroista (AirPower-teknologia).

Löydä henkilökohtainen XXL Performance -unelmatuotteesi:

XXL Performance: Tavallista suurempi. Hyvääkin parempi.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi