Koe hansgrohe livenä

Messuilla luodaan yhteys

Koe kylpyhuoneen ja keittiön innovatiiviset tuotteet epätavallisessa ympäristössä. hansgrohe-merkki esittelee itsensä ja tuotteitaan monilla messuilla ja tilaisuuksissa maailmanlaajuisesti kansainvälisissä alan tapahtumissa ja paikallisilla messuilla – ehkäpä myös sinunkin lähelläsi. Tapaamme sinut mielellämme.

hansgrohen messuosasto ISH-messuilla.
hansgrohen messuosasto ISH 2017 -messuilla.

Tutustu messuosastollamme uraauurtaviin ja innovatiivisiin hanoihin, suihkuihin ja suihkujärjestelmiin konkreettisesti. Testaa tuotteitamme, jotka voit kokea monta kertaa toiminnassa, ja hyödynnä mahdollisuutta henkilökohtaiseen keskusteluun. hansgrohen työntekijät vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin ja tukevat henkilökohtaisen unelmakylpyhuoneesi optimaalisissa ratkaisuissa. Inspiroidu!

Bezkwasowa słuchawka ręczna marki hansgrohe.

Habitare 2019


Habitare inspiroi, tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitare myös nostaa esiin uuden suunnittelijasukupolven ajatuksia ja töitä sekä herättää keskustelua.

Esittelemme Habitare-messuilla osastollamme 6c49 uuden AXOR Edge -hanamalliston, joka on kuin jalokivi kylpyhuoneessa. Voit tutustua AXOR Edge -tuotteisiin jo etukäteen design-brändi AXORin nettisivuilla.

Milloin: 11.-15.9.2019
Ke 11.9. klo 9–20
To 12.9. ja pe 13.9. klo 10–19
La 14.9. ja su 15.9. klo 10–18
Missä: Messukeskus Helsinki
Tule käymään: Halli 6, osasto 6c49
 
ISH-messujen logo

ISH Frankfurt

Kylpyhuoneiden ja innovaatioiden trendit talo- ja saniteettitekniikassa: ISH on maailman suurin LVI-alan ammattimessu, jossa on yli 2 400 näytteilleasettajaa ja yli 200 000 kävijää. Resurssien säästämien ja uudistuvien energioiden käyttö kattaa tällöin kaikki tuotealueet. Hansgrohe esittelee uutuuksiaan Frankfurtin messujen Festhallessa noin 2 000 neliömetrillä. Joka toinen vuosi järjestettävä ISH tarjoaa myös lukemattomia ammattilaisesitelmiä arkkitehtuurista ja tekniikasta. 

Milloin: 11. –15.03.2019
Missä: Frankfurt Messegelände (messualue), siirry verkkosivustolle 
Tule käymään: Festhalle (halli 2)
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi