Suihkuttele luonnollisessa tunnelmassa

Avantgardistisen kylpyhuoneen design on luonnollinen tyylinluoja

Luonto kylpyhuoneessa häivyttää sisä- ja ulkotilojen välisen rajan. Pintojen eri geometrioita voidaan yhdistellä luovasti, ja epäsymmetriset muodot sisätiloissa ovat harmoniassa maiseman kanssa. Puun, kiven ja lasin vuorovaikutus osoittaa tyylirohkeutta. Myös hanat, joilla on ainutlaatuinen pronssinen pinta, ilmaisevat avantgardistisen kylpyhuonesuunnitelman yksilöllisiä piirteitä.

Luonto kylpyhuoneessa, suuret ikkunat ja puuelementit.
Luovan luonnollinen kylpyhuone

Avantgarde-tyylisuunta kylpyhuoneessa: Ainutkertaisia materiaaleja ja teknologioita

Haluatko yhdistää tyylikkään designin ja luonnon kylpyhuoneessasi? Päästä suurten ikkunapintojen avulla maiseman runsas vehreys taloon sisälle ja nauti ainutlaatuisesta tilakokemuksesta. Tällainen ympäristö inspiroi luovaan epäsymmetristen muotojen ja erityisten pintojen leikkiin. Puusta, lasista ja kivestä syntyy sisäkkäisiä kappaleita, joiden geometriat ovat erilaisia. Cambells Pocket Residencen (Australia) kylpyhuoneinspiraatiot osoittavat miten rohkeat materiaaliyhdistelmät leimaavat tulevaisuuden muotoilua. Kahta puista pyöreää pesupöytää yhdistää kivinen akseli. Amme lepää korokkeella, ja pyöreä pronssipintainen alusta reunustaa sen päätyä. Ammeeseen johtavat leveät puiset portaat. Ikkunajulkisivu kattaa kaksi seinää ja päästää luonnon sisään huoneeseen.

Luonnollinen kylpyhuonesisustus ja innovatiiviset hanat erikoispinnoilla 

hansgrohe PuraVida -sarjan yksilöllisesti valmistetut hanat täydentävät avantgardistisen kylpyhuoneen sisustuksen. Pronssinen erikoispinta viimeistelee orgaanisesti muotoiltujen pesuallas- ja ammehanojen sulavat linjat. Innovatiivinen sisäinen teknologia huolehtii mukavasta vesinautinnosta ja ekologisesti huomaavaisesta resurssien käsittelystä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi