Suihkunautintoa hansgrohen suihkusarjoilla.
384 Hakutulosta
Kylpyhuonesarja jokaiseen makuun

Tutustu hansgrohe-sarjan koko monipuolisuuteen

Riippumatta siitä remontoitko kylpyhuoneesi vai halutako aivan uuden kylpyhuonearkkitehtuurin. Tulos on kauneimmillaan, kun noudatat yhden tyylisuunnan sisustusta – sekä suihkussa, pesuistuimessa ja ammeessa. Mikä kylpyhuonetyyli miellyttää sinua? Löydä täältä kaikki hansgrohe-sarjat, ja valitse itsellesi oma suosikkisi.

Mikä hanatyyli sopii sinulle?

Pidätkö toiminnallisesta selkeydestä ja hillitystä, koristelemattomasta muotoilusta? Siinä tapauksessa pidät hansgrohen tyylisuunnan Modern sarjoista: Metropol, Metris, Talis, Focus tai Logis. Sen minimalismi luo kohokohtia moderniin kylpyhuoneeseen.

Ajaton hanaklassikko löytyy hansgrohen tyylisuunnasta Classic, jonka sarjoja ovat Metropol Classic, Metris Classic tai Logis Classic. Niiden muotoilu tulkitsee tyylikkäästi menneiden päivien loistoa – oli sitten kyse kaarevista linjoista tai kullatuista elementeistä.

Vai oletko visionääri, joka kulkee mielellään uusilla poluilla? Sitten varmaankin samaistut hansgrohen tyylisuuntaan Avantgarde. Tunteisiin vetoavan PuraVida-sarjan kauneuteen on pakko rakastua. Sen innovatiivisessa muotokielessä yhdistyvät purismi ja aistillisuus. Ja sen arvokkaat pinnat ovat käsin kosketeltava todellinen nautinto.

Mikä suihkutyyli sopii sinulle? 

hansgrohen ylä- ja käsisuihkut aikaansaavat sinulle enemmän suihkunautintoa, vakuuttavat raikkaalla muotoilullaan ja ainutlaatuisilla mukavuustoiminnoillaan. Myös näitä löytyy hansgrohen tyylisuunnista Modern, Classic ja Avantgarde. Voit sovittaa suihkut ja hanat täydellisesti toisiinsa. Pengo suihkuvalikoimaamme ja löydä lemmikkisi sarjoista Croma, Crometta, Raindance, PuraVida tai Rainmaker. Suihkutangot ja -sarjat kaikkiin tarpeisiin löytyvät Unica-kylpyhuonesarjasta.

Suihkujesi ohjauksen luovutat mieluiten hansgrohe-sarjojen Ecostat, ShowerTablet, RainSelect tai ShowerSelect ammattilaiskytkentäkeskusten hoidettaviksi. Näillä tyylikkäästi suunnitelluilla suihkunohjauksilla koet käyttömukavuutta ja turvallisuutta, sillä epämiellyttäviä lämpötilan vaihteluita ei ilmene.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi