Jokaiseen kylpyhuoneeseen sopiva tuote

Tietoa & neuvontaa

Löydät täältä hyviä vinkkejä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koskien hansgrohe-tuotteiden ostoa sekä lisäohjeita jälleenmyyjille ja palveluntarjoajille. Valitse jokin alla olevista kysymyksistä ja tutustu vastaukseen.

Mistä voin ostaa hansgrohen tuotteita?

Voit hankkia tuotteitamme ammattilaisilta ja jälleenmyyjiltä. Tehtaanmyymälää meillä ei ole. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät jälleenmyyjähausta.

Voiko tuotteita kokeilla jossain?

Esittelemme tuotteistamme kattavan otannan ja hansgrohe-merkin valikoimat hansgrohe Aquademiessa Schwarzwaldin Schiltachissa, joka on yrityksen kotipaikka. 

Jälleenmyyjähausta löydät tiedot paikoista, joissa voit nähdä hansgrohen tuotteita omalla alueellasi.

Mitä hansgrohen tuotteet maksavat?

Voit hankkia tuotteitamme ammattilaisilta ja jälleenmyyjiltä. He vastaavat myös hintatiedusteluihin. Lähimmän jälleenmyyjäsi löydät jälleenmyyjähausta.

Mistä saan esitteitä?

Voita ladata hansgrohen tuote-esitteitä suoraan verkkosivustoltamme.

Voiko hansgrohen tuotteita käyttää läpivirtausvedenlämmittimillä?

Kaikki tuotteemme ovat lähtökohtaisesti sopivia käytettäväksi läpivirtausvedenlämmittimen kanssa. Asentajan tarvitsee vain tarkistaa läpivirtausvedenlämmittimen teho.

Mistä löydän jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien tiedot?

Olemme koonneet kaikki jälleenmyyjien ja palveluntarjoajien palvelut ja ladattavat tiedostot jälleenmyyjien osioon yhtiön verkkosivustolle www.hansgrohe-group.com. Täältä löytyy muun muassa tietoja osto-organisaatiostamme ja laadunhallinnasta, ladattavia tiedostoja kuten ensimmäisen kappaleen tarkastuksen opas, tehdasstandardimme tai puitesopimuksemme.

Siirry hankkijoiden osioon

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi