Valoisa unelmakylpyhuone

Kylpyhuone aistikkailla hanoilla ja raikkaassa tilassa

Valoisan kylpyhuoneen voi rakentaa sekä moderniin arkkitehtuuriin että tyylikkäästi remontoituun vanhaan rakennukseen. Päivänvalokylpyhuone, jossa on laajat ikkunapinnat, tarjoaa ilmavaa tunnelmaa. Vaaleaksi käsiteltyjen seinä- ja lattiapintojen yhteispelistä syntyy raikas tila. Valkoinen sisustus kromin ja turkoosin sävyillä täydentää virkistävän tilavaikutelman.

Elegantti kylpyhuone valoisassa ympäristössä.
Sisusta päivänvalolla

Kylpyhuone, johon virtaa valoa ja jossa on raikkaan valkoisen ja vihreän sävyiset sisätilat

Haluaisitko sisustaan moderniin arkkitehtuuriin tai remontoituun vanhaan rakennukseen valoisan kylpyhuoneen, jossa on raikas tunnelma? Tila, jossa on suuret ikkunapinnat ja pääsy ulos, tarjoaa täydelliset edellytykset virkistävälle kylpyhuonedesignille. Valkoiset seinäpinnat ja näköbetoniseinä ovat sopivia suunnitteluelementtejä, kun sisustetaan päivänvalokylpyhuone. Hiotun lattialaastin kiven pastellinharmaa säteilee sisätilaan viileää luonnollisuutta. Toiminto- ja hyvänolon alueen erotuksen ansiosta syntyy yksityinen hyvänolon keidas, jossa voi rentoutua. Valkoiset kylpyhuonekalusteet antavat ympäristölle lisää keveyttä. Sopivat vaaleansiniset ja -harmaat tarvikkeet tuovat tilavaan kylpyhuoneeseen kirkkaan vuoristolähteen raikkautta.

Sisusta päivänvaloa käyttäen ja nauti aistikkaasta vesinautinnosta

hansgrohen PuraVida-sarjan hanat korostavat valkoisen ja kromin yhdistelmällään valoisan kylpyhuoneen hyvää tekevää tunnelmaa. Tilan pakopisteessä kynnyksetön suihkualue tarjoaa modernin vesinautinnon. Elegantti ohjaus koordinoi monipuolista suihkujärjestelmää, johon kuuluvat ylä- ja käsisuihku. Innovatiiviset hansgrohe-teknologiat huolehtivat mukavasta ja ympäristöystävällisestä veden käsittelystä.

Iso suihkutila valoisassa kylpyhuoneessa

Valoisa kylpyhuone valkoiseksi käsitellyllä näköbetoniseinällä muodostaa ihanteellisen kulissin raikkaalle tilalle ja aistikkaalle valkoiselle ja kromiselle suihkujärjestelmälle.

Moderni suihku ylä- ja käsisuihkulla valoisassa tilassa.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi