Raindance Select S PowderRain

Hellä, pehmeä ja hiljainen: Uusi silkinpehmeä PowderRain-suihku

Tunnetko käsitteen ”Cocooning”? Nautitko kodin rauhasta? Silloin nautit myös ajatuksesta, että kodissasi on yksityinen kylpylä. Uusi hansgrohe PowderRain -suihkumuoto peittää sinut tuhansiin mikrohienoihin pisaroihin, ja vesi kietoutuu ympärillesi aistikkaasti ja silkinhienosti. Sukella rauhan tyyssijaan, unelmoi ja syvärentoudu. Kaikki on hellän pehmeää ja hiljaista.

hansgrohen uutuus: Metropol-kylpyhuonehanat.
Uusi ja ainutlaatuinen: hansgrohe PowderRain-suihku. Mikrohienot pisarat kietovat suihkussa kehon silkinpehmeään veteen.

PowderRain: Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta

Uudet mikropisarat tuntuvat iholla ihanilta. Ja ne osoittavat kaikkein mukavimmalla tavalla, mihin kaikkeen vesi pystyy, kun se virtaa hansgrohen suihkuista. Tämä hieno suihku tuottaa sinulle ainutlaatuisen suihkuelämyksen. Lisäksi suuttimet on niin kätevästi suunniteltu, että se on miltei roiskeeton suihkutettaessa.
 

Hiljaiseen suihkuun voit kietoutua kuin silkkiin ja unelmoida

Silkkimäinen vesisuihku kehitettiin sinun nautinnollista rauhaasi varten. Se hellii ja luo turvaa, ja suihkusta tulee yksityinen hyvänolonnautintosi. Pehmeä suihku huolehtii erittäin miellyttävästä veden tunteesta koko iholla. Tuhannet mikropisarat luovat aistikkaan suihkunautinnon. On kuin ne olisivat trooppisen metsän hellä sade. Vesi virtaa suuttimista erityisen hiljaisesti. hansgrohen äänilaboratorion asiantuntijat ovat onnistuneet alentamaan merkittävästi suihkun aiheuttamaa melua kuiskausäänen tasolle. Näin voit rentoutua totaalisesti huolehtiessasi päivittäisestä henkilökohtaista hygieniastasi.

Minimaaliset pisarat, maksimaalinen vaikutus ja lisäksi vähän roiskeita

PowderRain on pehmeä JA tehokas. Monet, monet pisarat huuhtelevat suihkugeelin ja shampoon perusteellisesti pois. Lisäksi uusi mikrosuihku on erityisen vähäroiskeinen. Sinulle tämä tarkoittaa vähemmän kalkkitahroja = vähemmän puhdistettavaa. Tämä on tietysti mukavaa kaikissa kylpyhuoneissa. Ja erityisesti avoimissa suihkuissa, jotka ovat tällä hetkellä trendikkäitä.

Tutkitusti miellyttävä suihkukokemus

Annoimme 1500 kuluttajalle testattavaksi uuden Raindance Select 3et PowderRain -käsisuihkun ja kysyimme, mitä mieltä he olivat suihkusta. Tulokset puhuvat puolestaan: yhdeksän kymmenestä testaajasta oli sitä mieltä, että PowderRain on paras suihkukokemus, jonka he ovat koskaan kokeneet (TRND kyselytutkimus 1.500 kuluttajalle, jotka testasivat tuotetta käytössä – 12/2018). 

PowderRain käsisuihkussa, suihkuseteissä ja Showerpipe-kokonaisuuksissa

Voit nauttia PowderRain-suihkusta hyvin helposti päivittämällä käsisuihkusi PowderRain-käsisuihkuun. Saat meiltä myös kokonaisratkaisun, mikäli haluat uusia suihkusi kokonaan. 

Tekniikka voi olla näin pehmeää ja mukavaa

hansgrohe ohjaa vesisuihkuja aivan uuteen suuntaan sinun hyvinvointisi tähden. PowderRain perustuu nimittäin innovatiiviseen teknologiaan. Yksittäisissä PowderRain-suuttimissa on kuusi hienon hienoa aukkoa (yhden sijasta), jotka jakavat vesisuihkun mikropisaroiksi. Tästä syystä tämä suihku on paljon hienojakoisempi kuin tavalliset suihkut. Tunnet, miten vesi laskeutuu ihollesi höyhenen kevyesti.

hansgrohe PowderRain -tuotteisiin kuuluu muita teknisiä innovaatioita, jotka tekevät elämästäsi mukavampaa: Select-painike ja QuickClean.

* Tilaa saniteettialan ammattilainen termostaattien ja piiloasenteisten suihkujen asennukseen. 
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi