Raindance Select S PowderRain

Hellä, pehmeä ja hiljainen: Uusi silkinpehmeä PowderRain-suihku

Tunnetko käsitteen ”Cocooning”? Nautitko kodin rauhasta? Silloin nautit myös ajatuksesta, että kodissasi on yksityinen kylpylä. Uusi hansgrohe PowderRain -suihkumuoto peittää sinut tuhansiin mikrohienoihin pisaroihin, ja vesi kietoutuu ympärillesi aistikkaasti ja silkinhienosti. Sukella rauhan tyyssijaan, unelmoi ja syvärentoudu. Kaikki on hellän pehmeää ja hiljaista.

PowderRain spray underneath the overhead shower.
Uusi ja ainutlaatuinen: hansgrohe PowderRain-suihku. Mikrohienot pisarat kietovat suihkussa kehon silkinpehmeään veteen.

PowderRain: Rentouttavan pehmeä mikrohienojen pisaroiden ansiosta

Uudet mikropisarat tuntuvat iholla ihanilta. Ja ne osoittavat kaikkein mukavimmalla tavalla, mihin kaikkeen vesi pystyy, kun se virtaa hansgrohen suihkuista. Tämä hieno suihku tuottaa sinulle ainutlaatuisen suihkuelämyksen. Lisäksi suuttimet on niin kätevästi suunniteltu, että se on miltei roiskeeton suihkutettaessa.
 

Hiljaiseen suihkuun voit kietoutua kuin silkkiin ja unelmoida

Silkkimäinen vesisuihku kehitettiin sinun nautinnollista rauhaasi varten. Se hellii ja luo turvaa, ja suihkusta tulee yksityinen hyvänolonnautintosi. Pehmeä suihku huolehtii erittäin miellyttävästä veden tunteesta koko iholla. Tuhannet mikropisarat luovat aistikkaan suihkunautinnon. On kuin ne olisivat trooppisen metsän hellä sade. Vesi virtaa suuttimista erityisen hiljaisesti. hansgrohen äänilaboratorion asiantuntijat ovat onnistuneet alentamaan merkittävästi suihkun aiheuttamaa melua kuiskausäänen tasolle. Näin voit rentoutua totaalisesti huolehtiessasi päivittäisestä henkilökohtaista hygieniastasi.

Minimaaliset pisarat, maksimaalinen vaikutus ja lisäksi vähän roiskeita

PowderRain on pehmeä JA tehokas. Monet, monet pisarat huuhtelevat suihkugeelin ja shampoon perusteellisesti pois. Lisäksi uusi mikrosuihku on erityisen vähäroiskeinen. Sinulle tämä tarkoittaa vähemmän kalkkitahroja = vähemmän puhdistettavaa. Tämä on tietysti mukavaa kaikissa kylpyhuoneissa. Ja erityisesti avoimissa suihkuissa, jotka ovat tällä hetkellä trendikkäitä.

Tutkitusti miellyttävä suihkukokemus

Annoimme 1500 kuluttajalle testattavaksi uuden Raindance Select 3et PowderRain -käsisuihkun ja kysyimme, mitä mieltä he olivat suihkusta. Tulokset puhuvat puolestaan: yhdeksän kymmenestä testaajasta oli sitä mieltä, että PowderRain on paras suihkukokemus, jonka he ovat koskaan kokeneet (TRND kyselytutkimus 1.500 kuluttajalle, jotka testasivat tuotetta käytössä – 12/2018). 

Oletko kiinnostunut raikastamaan suihkutilasi ilmettä, mutta kylpyhuoneesi on pieni?

Haluaisitko PowderRain suihkun, mutta sinulla on minikylpyhuone? Hyviä uutisia: et tarvitse suurta tilaa antaaksesi itsellesi täysin uuden suihkukokemuksen. Hyödynnä suihkusi tila parhaalla mahdollisella tavalla Pulsify-suihkuilla.

Uusi Pulsify-suihkutuoteperhe, PowderRainia kaikille.

Pulsify-suihkut muuttavat veden silkkiseksi, lukemattomien mikropisaroiden muodostamaksi kerrokseksi eri voimakkuuden omaavissa PowderRain-suihkumuodoissa, joten voit tuntea olosi  erittäin virkistyneeksi tai erittäin rentoutuneeksi. Ihan kuinka haluat, mihin vuorokaudenaikaan tahansa ja millä tahansa tuulella oletkaan.

Pulsify- suihku on tilaihme, joka sopii mihin tahansa suihkutilaan.

Haluatko nostaa mukavuutta ja vesinautintoasi pykälää korkeammalle? Asenna Pulsify-suihkusetti - energisoiva nautinto ylä- ja käsisuihkulla.

 
*In December 2018, 1,500 end customers tested the hansgrohe PowderRain at trnd, a community for participatory marketing in Europe.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi