Täältä löydät varaosat suihkuun, vesihanaan ja ammeeseen.
Varaosakuvasto verkossa

Oikea varaosa hansgrohe-tuotteellesi

hansgrohe-tuotteet ovat korkealaatuisia, ja ne on suunniteltu jatkuvaan käyttöön. Mikäli vuosien kuluessa jokin tuote kuitenkin kuluu, löydät täältä sopivan varaosan – tietenkin hansgrohen alkuperäisvaraosana. Olemme koonneet kylpyhuoneen ja keittiön suihkujen ja hanojen vaihdettavat osat varaosatietopankkiimme.

Löydä hansgrohen tuotteen varaosa nopeasti.
hansgrohen käytännöllinen verkkovaraosakuvasto auttaa sinua yksityiskohtaisilla rakenneosien yleiskuvilla, jotta löydät tarvittavat varaosat nopeasti.

hansgrohe-tuotteet: Löydä varaosat ja tekniset yksityiskohdat todella helposti

Haluaisitko tietää, onko huolto-osa saatavissa vai onko sinulla on kysymyksiä kosken kylpyhuone- tai keittiötuotetta sekä sen toimintatapaa? Kattava hansgrohen varaosakuvasto verkossa tarjoaa sinulle kaiken yhdellä vilkaisulla.

Varaosiemme verkkotietokannasta löydät kaikkien hansgrohen sarjojen kaikki tuotetekniset tiedot, tekniset piirustukset ja huolto-osien tiedot. Yksityiskohtaiset räjäytyskuvat kuvaavat tarkasti, miten yksittäiset komponentit liittyvät toisiinsa, jotta myös vaihdon jälkeen kaikki toimii luotettavasti.

Lisäksi löydät täältä huolto-ohjeet sekä asennus- ja huoltovideot: Ne kaikki tarjoavat sinulle apuvälineitä viallisten osien vaihtoon. Silloin tällöin tarvitaan apuvälineitä: Esimerkiksi työkalut ja O-renkaat löytyvät Erikoisosat-osiosta. Jotta hansgrohe-tuotteesi pysyvät pitkään kauniina, löydät varaosakuvastostamme myös sopivat hoito-ohjeet.

Keittiö- ja pesuallashanojen yleisimmät varaosat

Olemme keränneet tähän alle yleisimpiä varaosia keittiöhanoihimme ja pesuallashanoihimme. 
 

Termostaattihanat ja Showerpipe-suihkut

Tästä alta näet yleisimmät varaosat termostaattisille suihku- ja ammehanoille sekä Showerpipe-suihkukokonaisuuksille.
 

Näkymä tuotteen sisimpään verkossa

Verkkovaraosakuvastomme on käytännöllinen hakuteos, josta löytyy tietoa sekä tämänhetkisistä että vanhoista kylpyhuone- ja keittiötuotteista. Kaikista tuotteista on saatavilla tuotekortit varaosaluetteloineen ja tuotenumeroineen PDF-tiedostona. Tämä on selkeää ja helpottaa tilauksen tekemistä jälleenmyyjältä.

Piirustuksia, teknisiä tietoja, huolto-osia ja paljon muuta löytyy myös kunkin tuotteet kohdalta. Napsauta tällöin vain kiinnostavan tuotteen kohdalla välilehteä Tekniset tiedot sekä Varusteet ja varaosat.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi