Näiden kylpyhuoneideoiden avulla löydät unelmakylpyhuoneesi

Kylpyhuoneen tyyliopas

Remontoitko vai unelmoitko aivan uudesta kylpyhuoneesta? Onko sinulla jo ideoita, mutta haluaisit vielä vertailla eri vaihtoehtoja? Leiki täällä mahdollisuuksilla. hansgrohen tyyliopas auttaa sinua löytämään kylpyhuonetyylisi. Värit, muodot ja materiaalit: Näissä yhteensopivissa tyylimaailmoissa kaikki on harmonista. Mikä sopii sinulle ja sinun kotiisi?

unelmien kylpyhuonetta

Kylpyhuonesisutuksen toivekonsertti

Löydä täältä: Oleskeluideoita ja tyylimaailmoja kylpyhuoneeseen

Kylpyhuoneen sisustusmahdollisuudet ovat loputtomat. hansgrohe haluaa auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen kylpyhuonevarustelun. Sellaisen, joka sopii yhteen kotisi sisustuksen kanssa. Sellaisen, joka korostaa ainutkertaisuuttasi. hansgrohen Kylpyhuoneen tyyliopas on suunnittelutyökalu, joka inspiroi. 

Leikkisä verkkotyökalu täynnä unelmakylpyhuoneita

Haaveiletko valoisasta hyvänolon tyyssijasta, jonka lepovyöhyke kutsuu rentoutumaan? Rakastatko skandinaavista tyyliä, joka tuo pohjoisten maisemien alkuperäisyyden kotiisi? Vai haluatko mieluummin puristista eleganssia, kuten viimeisimmällä hotellivierailulla? Ehkä tunnet olosi parhaaksi turkkilaisen saunan itämaisessa leikillisyydessä. Jos on valinnan varaa, on myös valinnan vaikeus...

Aika löytää unelmakylpyhuoneesi ja suunnitella tavoitteellisesti

Näin se tapahtuu: Näet tässä kaksi ympäristökuvaa, jotka esittävät kukin yhtä tyylimaailmaa. Napsauta spontaanisti sitä kuvaa, joka miellyttää sinua enemmän (poikkeuksellinen tai puristinen?). Tee näin jokaisen kuvaparin kohdalla. Näin kartoitat tyyliäsi napsautus napsautukselta. Lopuksi näytämme sinulle kylpyhuoneet, joiden tulisi miellyttää sinua valintojesi perusteella. Kokeile työkalua niin monta kertaa, että löydät unelmakylpyhuoneesi.

Pidätkö kuvan suihkusta tai hanasta? Löydät kylpyhuonekuvista konkreettista tietoa hansgrohen tuotteista. Voit tykätä niistä ja kerätä niitä muistilistalle. Ota tuotelista mukaan, kun menet jälleenmyyjälle.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi