Enemmän volyymiä, enemmän nautintoa

Koe vesi uudella tavalla AirPowerilla: suihkuta kauan – huolettomasti

Kaada vettä vielä enemmän ja alenna kulutusta – hansgrohen AirPower mahdollistaa tämän. AirPower-teknologia rikastuttaa veden ilmalla, joten jokainen pisara on pulleampi, täyteläisempi ja tuntuu kevyemmältä. Tulos: enemmän nautintoa ja iloa aina, kun olet kosketuksissa veden kanssa kylpyhuoneessa. Ja lisää tehokkuutta. Sillä ilman voimalla käytät vettä säästäväisemmin.

hansgrohe AirPower: Vähemmän vettä, täydempi elämys

Vettäsäästävä suihkupää hansgrohe AirPower-suihkulla.
Parempi kuin vesi. Veden ja ilman AirPower-sekoitus huolehtii säästäväisestä kulutuksesta ja hyväilee enemmän ihoasi.

Koska ilmaa on, toisin kuin arvokasta vettä, enemmän kuin riittävästi, ovat hansgrohen kehittäjät keksineet talon omassa suihkulaboratoriossa uraauurtavan menetelmän: AirPower. Tämä tarkoittaa: Iloa ja vedensäästöä.

Periaate on yksinkertainen, mutta nerokas: Suihkun suihkulevyyn johdetaan laaja-alaisesti ilmaa. Se kirjaimellisesti sekoittaa veden. Kun pisaroihin lisätään raikasta ilmaa, tulee niistä tuntuvasti kevyempiä ja pehmeämpiä. Näin et saa lisää vain suihkunautintoa, vaan pienennät lisäksi vedenkulutustasi. AirPowerin ansiosta nautit vedestä sen kaikkein kauneimmassa muodossa – täysin huolettomasti.

Ainutlaatuinen suihkunautinto AirPowerilla

Jokainen pisara helmeilee sametinpehmeästi ihollasi ja vaikutus on fantastinen: AirPower kietoo kehosi suihkusateeseen ja hemmottelee sinua ihanan nautinnollisesti. Lukuisat hansgrohe-tuotteet on varustettu tällä upealla teholla: Ylä- ja käsisuihkut, suihkujärjestelmät sekä pesuallashanat.

Me hansgrohella olemme sitä mieltä, että jokainen pisara on tärkeä. Tästä syystä tavoitteemme on auttaa sinua säästämään vettä ja energiaa. Kylpyhuonetuotteissamme käytetään tulevaisuuden teknologioita, ja sinulla on kattava valikoima AirPower-suihkuja. Haluatko tutusta myös suihkumuotoihin, joissa käytetään hansgrohe AirPoweria? Helmeilevän AirPower-nautinnon saat Rain Air XL ja Rain Air -suihkuista.

Lue, miten AirPower toimii hansgrohen suihkussa:

Vettä säästävä hana hansgrohe AirPower-teknologialla.
Keskeytyksetön mukavuus ja vähemmän vedenkulutusta: hansgrohe AirPower-teknologia hanan juoksuputkessa.

hansgrohe AirPower: Parempaa vettä – myös pesualtaalla

Monet hansgrohen pesuallashanat on varustettu AirPowerilla. Lisämukavuuden ja vesitehokkuuden tunnistat yhdellä vilkaisulla vesihanan juoksuputkesta. AirPower tuottaa äänettömästi ja luotettavasti jokaiselle pisaralle tuntuvasti enemmän täyteläisyyttä ja vähentää myös häiritseviä vesiroiskeita. Peset sitten käsiäsi tai hiuksiasi tai hoidat herkkää lapsen ihoa: Sametinpehmeät pisarat tuntuvat hyviltä.

Näin hansgrohe AirPower toimii hanoissa:

Löydä täältä hansgrohe-tuotteita, joissa käytetään AirPower-teknologiaa:

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi