Usein kysytyt kysymykset

Keittiöhanat

Täältä löydät hyviä vinkkejä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koskien hansgrohe-keittiöhanoja. Valitse jokin alla olevista kysymyksistä ja tutustu vastaukseen.

Keittiöhanan kääntyvä juoksuputki ei ole tiivis. Mitä voin tehdä?

Mikäli hanan avaamisen jälkeen kääntymisalueella valuu vettä, on kääntyvän juoksuputken tiivisteet vaihdettava. Tietoja varaosista löydät varaosaluettelostamme. Syötä tätä varten tuotenumero hakuikkunaan ylhäällä oikealla. Voit tilata tarvittavan varaosan jälleenmyyjältä läheltäsi. Vaihtoehtoisesti voit kertoa asiasi sekä lähettää valokuvia hanastasi verkossa yhteydenottolomakkeellamme.

Ulosvedettävästä keittiöhanasta valuu vain vähän vettä. Mitä voin tehdä?

Ulosvedettävän letkun ja ulosvedettävän suihkun välissä on pieni siivilä, joka on kiinnitetty ulosvedettävän letkun liitosnippaan. Poista se terävällä esineellä, puhdista ja aseta jälleen paikoilleen. Lisäksi voit tarkistaa ja säädellä vesimäärää kulmaventtiileillä.

Molemmat vesisuihkumuodot valuvat ulosvedettävästä keittiöhanasta samanaikaisesti. Miten ongelman voi ratkaista?

Tässä tapauksessa koko ulosvedettävä pikapesin on vaihdettava, sillä ulosvedettävän pikapesimen korjaus ei ole mahdollista. Ulosvedettävän pikapesimen oikea varaosanumero löytyy mukana toimitetusta asennusohjeesta.

Miten ikkunan eteen tuleva hansgrohe-keittiöhana voidaan asentaa ja siirtää?

Pidä hanan runko-osasta kiinni (huomio: ei juoksuputkesta), vedä pystysuoraan ylös ja aseta hana sivuttain pöytälevylle (pyyhkeen tai vastaavan päälle).
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi