Auringonpalvojille

Välimerellinen kylpyhuone, jossa on moderni sisutus ja luonnollinen tunnelma

Välimerellinen kylpyhuone on ihastuttava vastakohta modernille arkkitehtuurille. Kivenharmaiden pintojen ja maanläheisten okransävyjen harmoninen yhdistelmä muodostaa lämpimän tunnelman. Istumapaikka, josta on avara näkymä ulos, yhdistää huoneen ja luonnon toisiinsa sekä kutsuu oleskelemaan. Hyvänolon alueella moderni teknologia huolehtii älykkäästä vedenvirtauksesta.

Kylpyhuone, välimerellinen sisustustyyli, korkeat ikkunat.
Lämmin sisustus isossa kylpyhuoneessa

Välimerellisen kodin sisustuksen luonnolliset sävyt modernissa kylpyhuoneessa

Arvostatko modernia arkkitehtuuria? Haluatko yhdistää sen ankaran viehätyksen ja luonnollisen sisustustyylin lämmön? Valitse siinä tapauksessa kotiisi sisustus, joka ilmentää etelän tunnelmaa, ja suunnittele välimerellinen ja sisustukseltaan lämmin kylpyhuone. Pohjapiirustukseltaan suoralinjaisessa tilassa näköbetonista muodostetut pinnat muodostavat pohjan miellyttävälle rauhan tyyssijalle. Houkutteleva hyvänolon keidas on toiminta-alueesta erillään, ja siinä on suuri suihkutila, vapaasti seisova amme sekä kuutiomaisesti muotoiltu pesuallas. Seinänkorkuisen ikkunajulkisivun edessä oleva istumapaikka kutsuu oleskelemaan ja ohjaa katseen ulos. Lasiseinä avaa tilan ja tuo luonnon rakennukseen sisälle. Pesualtaan takana olevat peilipinnat heijastavat päivänvalon tilaan. Maanläheiset värisävyt ovat harmoniassa kivenharmaan näköbetonin lujan luonteen kanssa ja luovat lämpimän tunnelman.

Suoralinjaisia muotoja ja innovatiivista toiminnallisuutta moderniin vesinautintoon

hansgrohen Metropol-sarjan hanat korostavat geometrisilla muodoillaan ja kiiltävillä kromatuilla pinnoillaan välimerellisen sisustustyylin modernia luonnetta. Suuri Rainmaker Select -yläsuihkun valkotaustainen lasinen suihkulevy on kynnyksettömän suihkutilan katseenvangitsija. Monipuolinen suihkunautinto on taattu värillisesti sopusoinnussa olevan käsisuihkun kanssa. Innovatiiviset teknologiat tarjoavat tällöin ergonomista mukavuutta ja mahdollistavat säästeliään resurssien käsittelyn.

Innovatiiviset hanat kylpyhuoneessa

Elegantissa kylpyhuoneessa muoto ja toiminto muodostavat kokonaisuuden. Lattialla seisovien hanojen selkeään muotoiluun kätkeytyy modernin vesinautinnon täydellinen teknologia.

Välimerellinen tunnelma ja lattialla seisovat hanat.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi