Water drops.
Päivitetty 11 / 2023

Oikeudelliset huomautukset

Hansgrohe Suomen verkkosivustoon sovelletaan seuraavia käyttöehtoja, jotka pyydämme teitä lukemaan huolellisesti läpi ennen verkkosivustomme käyttämistä. Käyttämällä verkkosivustoamme osoitatte hyväksyvänne nämä käyttöehdot.

Tietojen täydellisyys ja oikeellisuus

Pyrimme parhaamme mukaan pitämään verkkosivustomme ajan tasalla ja varmistamaan sivustollamme esitettyjen tietojen oikeellisuuden ja täydellisyyden. Emme kuitenkaan voi taata tietojen oikeellisuutta, täydellisyyttä tai ajantasaisuutta tai tietojen soveltuvuutta tiettyihin käyttötarkoituksiin.

Varaamme itsellemme oikeuden valitsemanamme ajankohtana lyhentää sisältöjä, siirtää niitä toisiin aihe-alueisiin ja lukita sisältöjä väliaikaisesti ja/tai poistaa ne lopullisesti sivustoltamme.

Palvelujen saatavuus

Verkkosivustomme tarkoituksena on informoida käyttäjiä yleisesti tarjoamistamme tuotteista ja palveluista. Sivuston käyttäjällä ei kuitenkaan ole sivustolla esitettyjen tietojen perusteella oikeutta tiettyihin palveluihin tai tuotteisiin eikä niiden täydelliseen, keskeytymättömään tai häiriöttömään saatavuuteen. Pyydämme teitä ottamaan huomioon, että verkkosivustollamme esitetyt yksittäiset tiedot voivat koskea sellaisia tuotteita, ohjelmia tai palveluita, jotka eivät ole saatavilla tietyissä maissa. Omassa maassanne saatavilla olevan tuote- ja palvelutarjonnan selvittämiseksi pyydämme teitä ottamaan yhteyttä paikalliseen Hansgrohe-jälleenmyyjäänne.

 

Ulkopuoliset sisällöt

Emme ole vastuussa seuraavista ulkopuolisista sisällöistä, jotka eivät ole peräisin meiltä eivätkä edusta mielipidettämme:

  • Verkkoon mahdollisesti perustetussa keskustelufoorumissa esitetyt kommentit eivät ole peräisin meiltä, vaan kyseessä olevilta käyttäjiltä. Emme tarkasta käyttäjien julkaisemien sisältöjen, kuten mielipiteiden, neuvojen, selitysten, tarjousten ja muiden tietojen, laillisuutta ja virheettömyyttä. Omia keskustelufoorumeitamme ei saa käyttää lainvastaisten, halventavien, herjaavien tai loukkaavien kommenttien esittämiseen. Käyttäjä vapauttaa meidät vastuusta kaikkien sellaisten kolmansien osapuolten tekemien vaatimusten osalta, jotka perustuvat käyttäjän näiden käyttöehtojen vastaiseen toimintaan verkkosivustollamme.
  • Emme ole vastuussa oman verkkosivustomme linkkien kautta käytettävissä olevien kolmansien osapuolten ylläpitämien verkkosivustojen sisällöstä.
  • Emme ole vastuussa jälleenmyyjähaun kautta saatavien jälleenmyyjiä koskevien tietojen oikeellisuudesta, täydellisyydestä ja ajantasaisuudesta.
    Emme valvo näitä sisältöjä emmekä tarkasta niitä lainvastaiseen toimintaan viittaavien seikkojen varalta. Jos kuitenkin saamme tietoomme vastaavia rikkomuksia, poistamme kyseiset tiedot välittömästi verkkosivustoltamme.

Sovellettava lainsäädäntö ja oikeuspaikka

Tähän verkkosivustoon sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Oikeuspaikka ja täytäntöönpanopaikka on sama kuin toimipaikkamme, eli Hansgrohe Suomi, Helsinki.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi