Hansgrohe Groupin pääkonttori on Schiltachissa, Saksassa.
Globaali toimija esittäytyy

Hansgrohe Groupin numerot ja faktat

Hansgrohe Group on kylpyhuone- ja keittiöalan globaali toimija, jonka pääkonttori on Schiltachissa, Saksassa. Lue täältä lisää yrityksestä ja sen arvoista. Ja muuten: hansgrohe on AXORin lisäksi toinen Hansgrohe Groupin tuotemerkeistä.

Tulevaisuuden alkulähteellä

Hansgrohe Group on kylpyhuone- ja keittiöalan johtava yritys innovaatiossa, designissa ja laadussa. Hansgrohe-yritykselle kuuluu premium-luokan tuotemerkki hansgrohe, jonka sivustolla juuri vierailet, sekä luksuskylpyhuoneiden ja -keittiöiden design-tuotemerkki AXOR.

Yritys perustettiin vuonna 1901 Schwarzwaldissa ja se antaa hanoillaan, suihkuillaan ja suihkujärjestelmillään vedelle muodon ja toiminnon. Ainutlaatuiset keksinnöt, kuten

  • ensimmäinen käsisuihku, jossa on erilaisia suihkumuotoja
  • ensimmäinen keittiöhana ulosvedettävällä juoksuputkella
  • jopa ensimmäinen suihkutanko

antavat leimansa yrityksen historialle.

Hansgrohe-konserni edustaa kestäviä ja laadukkaita tuotteita, sekä vastuullisuutta ihmisiä ja ympäristöä kohtaan. Resurssitehokkaiden tuotteiden kestävä valmistus on ankkuroitu kansainvälisesti yrityksen liiketoimintaan. 

Jos haluat tietää lisää yrityksestä, tutustu seuraaviin linkkeihin. Ne vievät sinut suoraan Hansgrohe Groupin sivustolle. Olemme keränneet sinne kaiken sinulle tärkeän informaation.

Menestystekijä: Työntekijät

Hansgrohella työskentelevät ihmiset ovat intohimoisia keksijöitä. He rakastavat työskennellä kauniisti muotoiltujen ja hyvin toimivien laatutuotteiden parissa. He loistavat oman ammattialansa erinomaisella osaamisellaan. He keksivät joka päivä uuden lähestymistavan, myös vesielementtiin. He ovat Hansgrohe Groupin kestävän menestyksen avain.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi