Usein kysytyt kysymykset

Pesuallashanat

Täältä löydät hyviä vinkkejä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin koskien hansgrohen pesuallashanoja. Valitse jokin alla olevista kysymyksistä ja tutustu vastaukseen.

Pesuallashanasta virtaa vain vähän vettä. Mitä voin tehdä?

Likainen poresuutin voi olla syynä alhaiseen virtaustehoon. Puhdistus esitellään täällä tarkemmin:

Voiko hansgrohe-pesuallashanan vesisuihkun ulostulokulmaan vaikuttaa?

hansgrohe tarjoaa valinnaisesti kääntyvän vakioporesuuttimen (tuotenro: 95400000), jonka ulkokierre on M24x1. Sen avulla vesisuihkua voi säätää kaikissa suunnissa noin 8°. Vaihto ja toimintatapa näytetään tällä videolla:

Pesuallashanastani tippuu vettä. Mitä voin tehdä?

Hanojen ja suihkujen lyhyt jälkipisarointi johtuu fysiikan laeista eikä tarkoita, että tuotteessa on puute, jonka vuoksi hana pitäisi vaihtaa, tai joka olisi peruste takuuvaatimukselle.

Pinta-asennetun hanan liitännät ovat epätiiviit. Mikä tähän on syynä?

Ennen hanan asentamista on huolehdittava siitä, että S-liitännät eri mittojen tasaamiseen on asennettu jännitteettömästi ja että noudatetaan määriteltyjä asennusmittoja. Alkuperäisiä tiivisteitä on ehdottomasti käytettävä, vaurioituneet tiivisteet on tarvittaessa vaihdettava.

Sähköinen pesuallashana: Miten voin aktivoida pesuallashanan puhdistustilan niin, että anturi ei laukea ja voin pudistaa pesualtaan?

Puhdistustilan aktivointi on kuvailtu asennusohjeessa, joka on tuotteen mukana, tai se voidaan ladata sähköisestä varaosaluettelosta.

Kuulaniveltekniikka: Pitääkö kuulaniveljärjestelmää huollettaessa vaihtaa ohjauspallo?

Ruostumattomasta teräksestä valmistetun ohjauspallon vaihtaminen ei ole tarpeellista. Mahdolliset kerrostumat voidaan poistaa pallosta helposti käyttämällä esim. muovista puhdistusvillaa.

Avoin lämminvesivaraaja: Lämmityksen aikana pesuallashanasta tippuu vettä. Mitä voin tehdä?

Tippuvettä muodostuu juoksuputkeen, jotta lämmityksen aikana avoimessa lämminvesivaraajassa ei synny ylipainetta. Tämä johtuu fysiikan laeista eikä tarkoita, että tuotteessa on puute, jonka vuoksi hana pitäisi vaihtaa tai joka olisi peruste takuuvaatimukselle.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi