Maanläheiset sävyt, arvokas sisustus

Arvokas kylpyhuone, jonka värimaailma on lämmin ja sisustus korkealaatuinen

Arvokkaasti sisustetussa kylpyhuoneessa harmoniset värikombinaatiot huolehtivat lämpimästä tunnelmasta. Vaaleat pinnat ja tummanruskean sävyt täydentävät toisiaan ja muodostavat hyvänolon sisätilan. Korkealaatuiset materiaalit ja tarkat linjat säteilevät lisäksi rauhallista eleganssia. Suuri suihkualue istuimella huolehtii monipuolisesta vesinautinnosta.

Arvokas kylpyhuone, suuri suihku ja elegantti suihkusetti.
Suurnautintoa isolla hyvänolon suihkulla

Arvokas kylpyhuonedesign lämpimillä värisävyillä ja korkealaatuisella sisustuksella

Haluatko sisustaa arvokkaan kylpyhuoneen korkealaatuiseksi tilaksi? Toivotko lämmintä hyvänolon tunnelmaa? Panosta pieni-ikkunaisessa kylpyhuoneessa harmonisiin väriyhdistelmiin, jotta tila vaikuttaa syvemmältä. Vaalea suurikaakelinen lattia ja puhtaanvalkoiset seinäpinnat kestävät intensiivisiä värikontrasteja. Tummanruskeat kylpyhuonekalusteet ilmaisevat pastellivärisen taustan edessä lämmintä eleganssia. Sisustuksen osat vaikuttavat niiden selkeän geometrian vuoksi filigraanisilta ja kevyiltä. Tumma runko vakauttaa huoneen ja tarjoaa samalla tilaa koristeellisille valkoisille ja pehmeän luonnonvärisille tarvikkeille. Pesualtaalla ja pyöristetyissä reunoissa pieniosainen mosaiikki asettaa vaimennetuissa maanläheisissä väreissä upeita sävyjä.

Elegantit suihkusetit mukavaan vesinautintoon arvokkaalla suihkualueella

Kapea tila johdattaa suoraan suureen suihkutilaan. Tumman lasisen suihkuseinän takana avautuu pieni hyvänolon alue, jonka keskellä on krominhohtoinen suihkusetti. hansgrohen Raindance Select -käsisuihku hemmottelee monipuolisesti: kolmella suihkumuodolla. Muuratut penkit, joiden istuinpinnat ovat ruskeasävyistä mosaiikkia kutsuvat rentoutumaan. Suihkutila rajoittuu vinokattoon, ja katon rakenne toistaa samaa motiivia kuin tumma mosaiikki. Tällöin syntyy suojattu rauhan tyyssija, jossa on miellyttävä tunnelma.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi