Trenditietoisille puristeille

Mustavalkoiset kontrastit tunnelmalliseen kattokylpyhuoneeseen

Tässä sisustusesimerkissä kattohuoneiston vanha kylpyhuone peruskorjattiin ja sille tehtiin nuorennusleikkaus. Vinokattoisesta tilasta tuli valoa tulviva, moderni kylpyhuone. Taitavasti käytetyt tumman ja vaalean kontrastit ja suosittu mattamusta kylpyhuonesisustus luovat tyylikkään hyvänolon vyöhykkeen. 

Jin ja jang -tyylisesti valkoista ja mustaa ammeessa.
Jin & jang kylpyhuoneessa

Aurinkoinen yhdeksän neliön hyvänolon keidas

Taitava jaottelu visuaalisesti tarkasti määriteltyihin vyöhykkeisiin tekee tästä kattokylpyhuoneesta ei vain viihtyisän, vaan lisää myös tilan tuntua. Kodikkuudesta huolehtivat pinjan sävyinen vinyylilattia ja luonnolliset lisävarusteet. Silmäänpistävät vapaasti seisova ovaali kylpyamme mineraalivalusta ja vieressä oleva geometrinen lattiahana Amme on syvä ja valkoinen, hana korkea ja mattamusta.  Todella voimakas jin ja jang -designpari! Raikas värileikki jatkuu valkoisella marmoripesualtaalla. Myös täällä yksiotehana mattamustalla pintavärillä huolehtii käyttömukavuudesta. 

Geometriset linjat muodostavat selkeän ja modernin kokonaiskuvan

Pesupaikalle asennettu etuseinäelementti on suuri mosaiikki, jonka värit ovat musta, valkoinen ja antrasiitti. Samoin kuin suihkussa, lasiset laatat muodostavat myös tässä trenditietoisen kehyksen päivittäiselle kehonhoidolle. Kynnyksettömässä suihkussa hemmottelusta huolehtii mattamusta ja kulmikas yläsuihku, joka kietoo koko kehon miellyttävään sadesuihkuun. Litteä mattamusta piiloasennushana takaa enemmän vapaata tilaa kuin muut hanat. Muita kontrastirikkaita sisustuselementtejä ovat lämmityspatteri ja liukuovi horisontaalisilla linjoilla – tyylikkäissä mustanharmaissa sävyissä.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi