Suurempi toiminta-alue altaalla

Helppoa ja mukavaa: Keittiöhanat, joissa on ulosvetotoiminto ja hansgrohe sBox

Käytä vettä kohdistetusti, ja iloitse muotokauniista teknologiasta keittiösi sydämessä. Pesupöytähana, jossa on ulosvetotoiminto tarjoaa selkeästi laajennetun toiminta-alueen. Nauti lisäksi erilaisista suihkumuodoista tai vedestä napin painalluksella. Tätä on tehokasta monitoiminnallisuutta tiskialtaalta. Vielä mukavammin työvaiheet soljuvat näppärän hansgrohe sBoxin kanssa.

Monitoiminnallisuuden toiminta-ala: sBox tekee kaikesta helpompaa

hansgrohen keittiöhanat, joissa on ulosvetotoiminto, tarjoavat selkeästi enemmän joustavuutta veden käyttöön tiskialtaalla. Ja ne on suunniteltu muotokauniisti.

  • Ulosvedettävä pikapesin tai ulosvedettävä juoksuputki laajentavat toiminta-alaasi tiskialtaalla huomattavasti – yhdessä sBoxin kanssa jopa 76 cm. Tästä on etua esimerkiksi, kun kastelet kukkia tai täytät korkeita vaaseja.
  • Ulosvedettävä letku yhdistettynä kääntösäteeseen tekee työskentelystä kaksialtaisen tiskipöydän ääressä tehokkaampaa.
  • MagFit-magneettipidikkeen ansiosta letku liukuu miltei äänettömästi takaisin ja kiinnittyy keskitetysti putkeen.

Suihku vai juoksuputki? Voit valita eri vaihtoehtoja

hansgrohen keittiöhanoilla, joissa on ulosvetotoiminto, valittavana on kaksi mahdollisuutta käyttää vettä pesupöydällä. Valitse täysin henkilökohtaisten mieltymystesi perusteella:

  • Ulosvedettävä pikapesin, jossa voi vaihtaa helposti kahden suihkumuodon välillä. Normaalisuihkulla täytät nopeasti ja tarkasti jopa suuret kattilat ja astiat. Lisäksi suihkuvirtaus sopii hedelmien, vihannesten tai kalan perusteelliseen puhdistukseen tai huuhteluun. Käyttö on ergonominen, sillä voit vaihtaa suihkumuodon yhdellä kädellä veden virratessa.
  • Ulosvedettävä juoksuputki intuitiiviseen vedenohjaukseen Select-toiminnolla. Kytket mukavasti yhdellä kädellä veden napin painalluksella päälle tai pois. Tämä onnistuu jopa todella helposti kädenselällä tai kyynärpäällä ohimennen. Hanakahva jää tällöin auki ja se pitää vedenlämpötilan ja -määrän tasaisena.

Ulosvedettävän pikapesimen käyttö on näin helppoa

hansgrohe sBox: Siisti tiskipöydän alakaappi

Tilatarkastus klassisessa tiskipöydän alakaapissa: Monet keittiön ja talouden välineet pesuaineista ämpäriin jakavat rajallisen alan keskenään. Ahdetut tavarat estävät helposti ulosvedettävän pikapesimen roikkuvaa letkua. Tällöin sBox tekee tilaa. Se tarjoaa käytännöllistä mukavuutta ja selkeitä tiloja. Letkun voi vetää kotelosta tai kelata takaisin koteloon todella helposti. sBox-kotelossa letku ei voi juuttua tai vaurioitua. Letkunpaino johdetaan äänettömästi ja se on kotelon sisällä suojassa haitoilta, jotka voisivat estää sen toiminnan.

Pitkäikäinen kotelo, joka on helppo asentaa

sBox tarjoaa siis päivittäistä mukavuutta, kun käytetään ulosvedettäviä pikapesimiä tai ulosvedettäviä letkuja. Vettä johtava letku on varmasti suojassa rasiassa ja pysyy pitkään toimintakykyisenä. sBoxille löytyy tilaa jopa pienimmästä alakaapista. Litteä ja vain 52 cm korkea kotelo voidaan asentaa myös ahtaisiin tiloihin, nurkkaan tai mataliin alakaappeihin.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi