Monipuoliset pesupöydät kaikille

Muoto ja toiminta yhdistyvät saumattomasti

Mitä, jos pesupöytä muuttuisi yllättäen kaikkein mieluisimmaksi kodin työpisteeksi? Se sulautuisi täydellisesti yksilölliseen keittiösuunnitelmaasi – kompaktisti tai suureellisesti. Käsin hitsattu ruostumaton teräs tuo luotettavaa vakautta. Se on esteettinen katseen vangitsija. Tai trendikäs musta allas, joka sopii saumattomasti yhteen mustan keittiöhanan kanssa. Voilà, nämä hansgrohen tuoteuutuudet vangitsevat huomiosi.

hansgrohen uudet ideat moderniin keittiöön.
Muotoilu, joka vakuuttaa: Leveäksi suunniteltu L-muotoinen altaan reuna antaa hanan sädehtiä ja toimii näyttämönä ruuanlaittotaiteellesi.

Sopii jokaiseen keittiöön

Vihdoinkin täysi suunnitteluvapaus! Tutustu keittiöaltaisiin, jotka vastaavat vaatimuksiasi. Saatavana teräksisenä tai SilicaTec-puristemateriaalista kolmessa eri värissä, kompaktin kokoisena sinkkutalouteen tai suurena harrastelijakokille, joka panostaa monitoiminnallisuuteen vesipisteellä. Joko kahdella erikokoisella tai kahdella yhtä suurella altaalla tai valinnaisesti integroidulla valutustasolla. Asennusmahdollisuuksia on kolme: tason päälle upotettava tai huullosasennus sekä alta asennus erityisen minimalistiseen tyyliin. hansgrohe tarjoaa käytännössä kaikkiin keittiöihin ja tottumuksiin sopivan keittiöaltaan.


Teräsaltaat: Uusia muotoiluihanteita keittiöösi

Uuden keittiöallasvalikoiman esteettinen suunnittelu tuo tyylikkään nyanssin keittiöösi. Tukevasta, ruostumattomasta teräksestä valmistettujen altaiden leveäksi suunniteltu reuna sulattaa pesupöydän ja käyttöyksikön visuaaliseksi kokonaisuudeksi. Näin säilytät viileästi kokonaiskuvan myös silloin, kun keittiössä käydään kuumana. Viimeistellyt yksityiskohdat, kuten altaan sivulla sijaitseva ylivuotoaukko, varmistavat altaiden ylellisen ilmeen. Selkeä ja ajaton muotoilu sopii harmonisesti yksilöllisiin keittiöihin, ja sen voi yhdistää kaikkiin hansgrohen keittiöhanoihin

SilicaTec-altaat: Toiminnallisuus ei jätä mitään toivomisen varaan

hansgrohen kvartsista valmistetut SilicaTec-altaat ovat tulevaisuuden materiaalia ja tuovat luonnollisuudellaan väriä keittiöön. Värivaihtoehtoja on kolme: grafiitinmusta, betoninharmaa ja vaalean harmaa. Sileän ja kovan pinnan ansiosta SilicaTec-altaat on helppo pitää puhtaana ja ne kestävät niin kuumuutta, kolhuja kuin UV-säteilyä. Huokoseton pinta estää bakteereiden sisääntunkeutumisen ja hajujen kiinnittymisen. Tämä takaa turvallisesti hygieenisen keittiön.

hansgrohen tuoteuutuus grafiitinmustasta SilicaTec-materiaalista.
hansgrohen altaita on saatavana upotettuna, huullettuna tai altapäin kiinnitettävinä malleina. Tässä grafiitinmusta SilicaTec-allas kahdella eri kokoisella altaalla.

hansgrohen laatua kestävään keittiönautintoon

Suunnittele turvallisesti keittiöösi kestävä hankinta. Anna arvoa kestävälle laadulle, joka on helppohoitoinen. Uudet hansgrohen keittiöaltaat eivät vakuuta pelkästään muotoilunsa ja toiminnallisuuteensa ansiosta, vaan myös materiaalikestävyytensä ja käsityön yksityiskohtiensa ansiosta.

Teräsaltaat ovat kauttaaltaan 1 mm paksua, käsin hitsattua ruostumaton terästä. Allas ei taivu eikä kumise, vaikka kaataisit kiehuvan kuumaa vettä altaaseen. Keittiöhanan paikka altaan reunalla on vahvistettu. Yhdistettynä keittiöhanan mukana tulevaan tukipalaan, voit olla varma, että hana pysyy vakaasti paikallaan eikä keiku. Ruostumaton teräs on materiaalina lämpötilanvaihteluja kestävä ja vastustuskykyinen aggressiivisille aineille, kuten hedelmähapoille.

​​​​​​​SilicaTec-altaat on valmistettu hienosta kvartsihiekasta, joka on graniitin kovin ainesosa. SilicaTec vakuuttaa iskun- ja murtumiskestävyydellään sekä naarmuuntumattomuudellaan, sillä altaan pinta on erityisen kova ja huokoseton. Kuumuuskaan ei vaikuta SilicaTeciin johtuen sen termisestä kestävyydestä. Allas uhmaa myös UV-säteilyä, joten värisävyt kestävät pitkään ilman haalistumista.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi