Monipuoliset pesupöydät kaikille

Muoto ja toiminta yhdistyvät saumattomasti

Mitä, jos pesupöytä muuttuisi yllättäen kaikkein mieluisimmaksi kodin työpisteeksi? Se sulautuisi täydellisesti yksilölliseen keittiösuunnitelmaasi – kompaktisti tai suureellisesti. Käsin hitsattu ruostumaton teräs tuo luotettavaa vakautta. Se on esteettinen katseen vangitsija. Voilà, nämä hansgrohen tuoteuutuudet vangitsevat huomiosi.

hansgrohen uudet ideat moderniin keittiöön.
Muotoilu, joka vakuuttaa: Leveäksi suunniteltu L-muotoinen altaan reuna antaa hanan sädehtiä ja toimii näyttämönä ruuanlaittotaiteellesi.

Ne sopivat jokaiseen keittiöön

Vihdoinkin täysi suunnitteluvapaus! Tutustu keittiöaltaaseen, joka vastaa vaatimuksiasi. Se on saatava kompaktina sinkkutalouteen tai suureellisena harrastelijakokille, joka panostaa monitoiminnallisuuteen vesipisteellä. Joko kahdella erikokoisella tai kahdella yhtä suurella altaalla tai valinnaisesti integroidulla laskutasolla. hansgrohe tarjoaa käytännössä kaikkiin keittiöihin ja tottumuksiin sopivan pesupöydän.

Aseta uusia muotoiluihanteita keittiöösi

Uuden pesupöytävalikoiman esteettinen suunnittelu tuo tyylikkään nyanssin keittiöösi. Leveäksi suunniteltu altaan reuna sulattaa pesupöydän ja käyttöyksikön visuaaliseksi kokonaisuudeksi. Näin säilytät viileästi kokonaiskuvan myös silloin, kun keittiössä käydään kuumana. Selkeä ja ajaton muotoilu sopii harmonisesti yksilöllisiin keittiöihin, ja sen voi yhdistää kaikkiin hansgrohen keittiöhanoihin.

Toiminnallisuus ei jätä mitään toivomisen varaan

Uudella hansgrohen pesupöytien valikoimalla viidessä eri koossa voit suunnitella unelmakeittiösi vapaasti. Käytettävissäsi on monia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia: klassinen päältä upotettava allas, alhaalta asennettu allas haluamasi työtason alle tai tasoon tasaisesti huullettu allas.

Onko valintamahdollisuuksia liikaa? Tutustu siinä tapauksessa pesupöytäyhdistelmiimme. Ne ovat täydellisen pesupöydän, keittiöhanan ja altaan reunalle sijoitetun innovatiivisen käytön kolmisointu yhdistettynä uuteen sBoxiin. Täydellisestä komponenttien harmoniasta johtuen nautit äärimmäisen varmasta suunnittelusta.

hansgrohen tuoteuutuus grafiitinmustasta graniitista.
hansgrohen pesupöytiä on saatavana huullettuna tai upotettuna asennuksena. Altapäin kiinnitetyt mallit ovat erityisen minimalistisia. Tässä kahdella altaalla eri kokoisina.

hansgrohen laatua kestävään keittiönautintoon

Suunnittele turvallisesti keittiöösi kestävä hankinta. Anna arvoa kestävälle laadulle, joka on helppohoitoinen. Uudet hansgrohen pesupöydät eivät vakuuta pelkästään muotoilunsa ja toiminnallisuuteensa ansiosta, vaan myös materiaalikestävyytensä ja käsityön yksityiskohtiensa ansiosta. Lisäksi 1 mm paksu, käsin hitsattu ruostumaton teräs on hanapenkin alueella vahvistettu. Tämä tarkoittaa sinulle sitä, että hana ei keiku.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi