Luonnonkivi kohtaa kromin

Arvokas unelmakylpyhuone, elegantti pohjapiirustus ja korkealaatuinen sisustus

Arvokas unelmakylpyhuoneen avoin tilakonsepti takaa liikkumavapauden. Puristinen arkkitehtuuri ammentaa korkealaatuisista materiaaleista ja estää häiritsevän vaikutuksen leikkisillä sisustusyksityiskohdilla. Arvokkaasta luonnonkivestä valmistetut pinnat, valikoitu keramiikka ja elegantit hanat leimaavat designia. Innovatiivinen teknologia mahdollistaa tehokkaan ja mukavan vesinautinnon.

Luksuskylpyhuone, arvokas ympäristö, viileät luonnonkivet.
Puristisen elegantti unelmakylpyhuone

Sisusta kylpyhuone arvokkaasti laadukkailla varusteilla ja innovatiivisella teknologialla

Haluatko arvokkaan unelmakylpyhuoneen selkeästi järjestetyssä ympäristössä ja puristisella muotokielellä? Panosta arvokkaiden luonnonkivien, elegantin keramiikan ja korkealaatuisten hanojen valovoimaan ilmaistaksesi tyylimakuasi. Suoralinjaisesti leikatussa tilassa voit sisustaa kylpyhuoneesi arvokkaasti suunnittelemalla läpikulkevan tasaisen hyvänolon alueen ammeella, suihkulla ja pesualtaalla. Laaja-alaisesti käytettyjen marmorikaakelien ja harmonisesti vaihtelevan pintarakenteen ansiosta arkkitehtuuri vaikuttaa tyylikkäältä ja suureelliselta. Pidättäytyvät värit ja pieniosaisen koristelun välttäminen ovat pelkistetyn designin piirteitä, josta voit nauttia häiriöttömästi. Elegantisti integroitujen peilikaappien säilytystiloilla luot tilaa jokapäiväisille käyttöesineille ja huolehdit tilavasta sisustuksesta.

Arvokas unelmakylpyhuone, jossa on geometrinen muotokieli

Tässä unelmakylpyhuoneessa tarkka muotokieli muodostaa ihanteellisen taustan valkoisen kylpyhuonekeramiikan eleganteille ääriviivoille ja krominhohtoisille hanoille. Pesualtaalla tai ammeessa: hansgrohen Metropol-sarjan hanat korostavat suorakulman estetiikkaa ja asettavat tehokkaalla teknologiallaan modernin ympäristön tähtihetkiä. Tilan pakopisteessä antoisa suihkujärjestelmä kutsuu monipuoliseen vesinautintoon.

Arvokas unelmakylpyhuone, elegantti hana

Hanojen linjat pääsevät täydellisesti oikeuksiinsa arvokkaasta marmorista valmistetulla alustalla. Geometrisesti tarkka design korostaa puristista tilakonseptia.

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi