AddStoris: Kaikki aina mukavasti ja käden ulottuvilla

Sopiva tarvikkeet hansgrohelta pesualtaalle.
hansgrohen uutuudet

Viimeistele kylpyhuoneesi!

Etsitkö sopivia lisävarusteita kylpyhuoneeseesi? Rakastatko sitä, että kaikki pesualtaan, WC:n, suihkun ja ammeen varusteet ovat kuin samasta muotista? Pyyhepidikkeestä saippua-annostelijaan: hansgrohe tarjoaa AddStoris-varusteilla kattavan valikoiman tarvikkeita harmonista hyvänolon keidasta varten. Varusteet, jotka sopivat täydellisesti tarpeisiisi ja kylpyhuoneesi tyyliin.  

Kokonaisvaltainen kylpyhuonetyyli tyylikkäillä varusteilla kuudessa värissä

Hammasharja ja -tahna, nestesaippua ja pesulaput, parranajokone & Co.: Mihin nämä päivittäin tarpeelliset esineet laitetaan? Mistä nämä olennaiset tuotteet löytävät sellaisen sopivan paikan, joka vaikuttaa myös sinusta esteettiseltä?

AddStoris on vastaus kaikkiin säilytyskysymyksiin kylpyhuoneessasi

Tämä varustesarja vakuuttaa litteällä, minimalistisella muotoilullaan – ja sopii täydellisesti kylpyhuoneesi hansgrohe-hanoihin. Myös kosmetiikkapyyhkeiden laatikko tai parranajopeili sopivat ympäristöön kauniin hillitysti luoden modernin kokonaisvaikutelman, jossa kaikki on visuaalisesti yhteensopivaa vaikuttamatta kuitenkaan yliampuvalta.

Poikkeuksellisesti toteutetut varusteet: muotokaunista, käytännöllistä ja monipuolista

Pistä tuulemaan ja viimeistele kylpyhuoneesi täydelliseksi vähällä vaivalla. AddStoris-tuotepaletin tuotteita voit yhdistellä täysin oman makusi mukaan kylpyhuonesisustukseesi. hansgrohe tarjoaa sinulle varusteet kuudella eri pintavärillä. Näin nämä varusteet täydentävät värikkäitä FinishPlus-hanoja ja -suihkuja erityisen hyvin. Haluamme inspiroida sinua esittelemällä kuvagalleriassamme muutamia kauniita yhdistelmiä.

AddStoris-varusteiden edut yhdellä vilkaisulla

  • Nauti suuremmasta toiminnallisuudesta, tilasta ja säilytysmahdollisuudesta kaikkialla pesualtaan, WC:n, suihkun ja ammeen ympäristössä.
  • Selkeä ja suoralinjainen AddStoris Design sopii täydellisesti jokaiseen moderniin kylpyhuoneeseen.
  • Kun täydennät hansgrohen kylpyhuonekalusteita näillä varusteilla, saat sopusointuisen kokonaiskuvan, jossa kaikki on keskenään harmoniassa.
  • Valitse kuudesta eri pinnasta sopiva kylpyhuoneeseesi.
  • Koko tuotepaletti on helppo asentaa ja vakuuttaa houkuttelevalla hinta-suoritussuhteella.
  • AddStoris-tuotteet ovat ihanteellinen kumppani hansgrohen FinishPlus-valikoimalle.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi