Kylpyhuoneen helmet

Suosituimmat hanat ja suihkut Suomessa

Hansgrohen Suomen edustusto on toiminut jo vuodesta 2007 lähtien. Näinä vuosina olemme tehneet pitkäjänteistä työtä myös tuotekehityksessä ja valikoimastamme löytyy paljon Suomen markkinoille räätälöityjä tuotteita. Näistä hyvänä esimerkkinä ovat pesuallashanat Bidette-käsisuihkuilla. Nordic-merkinnällä varustetut suihkutermostaatit on suunniteltu erityisesti suomalaisiin kylpyhuoneisiin, joissa on pinta-asennetut vesijohdot. Showerpipe-tuotteissa Nordic-merkintä tarkoittaa sitä, että suihku on varustettu pidemmällä pystysuihkuputkella.

Showerpipe-suihkut

Suomalaiset ovat ihastuneet näyttäviin ja ylellistä suihkunautintoa tarjoaviin Showerpipe-suihkuihin. Eikä mikään ihme, Showerpipe on täydellinen ratkaisu suihkuun. Showerpipe sisältää ison yläsuihkun, käsisuihkun ja termostaatin. Kaikki kätevästi samassa paketissa.

Showerpipe-suihkua valittaessa on erityisen tärkeää tutustua tuotteen teknisiin tietoihin ja mittapiirrustukseen. Ennen suihkun hankintaa on selvitettävä suihkutilan mitat ja tarkistettava, että Showerpipe mahtuu tilaan korkeudeltaan ja että yläsuihku mahtuu kääntymään puolelta toiselle (kääntömahdollisuutta ei kaikissa malleissa). Showerpipe-suihkujen pystyputkea voidaan tarvittaessa lyhentää niissä malleissa, joissa pystyputki on pyöreä.

Suomessa Showerpipe-suihkukokonaisuus asennetaan usein seinän pintaan asennettujen vesiputkien kanssa, jolloin yläsuihkulle vievä pystyputki saattaa jäädä kallelleen. Tässä tilanteessa yläseinäkiinnikkeen alle on asennettava korotuspala. Varaosana tilattavan korotuskappaleen tuotenumeron löydät kunkin Showerpipen tuotetiedoista.  Huomioithan, että Showerpipet, joiden termostaatissa on lasipinta, eivät sovellu lainkaan asennettavaksi pinta-asenteisten vesiputkien kanssa.

Tästä näet suosituimmat Showerpipemme Suomessa.

Suihkusetit

Suihkunautintoa paketoituna. Suihkusettimme koostuu suihkutangosta, käsisuihkusta ja suihkuletkusta. Combisetti sisältää lisäksi myös suihkuhanan. Erilaisia yhdistelmiä moneen eri makuun löydät alta.

Termostaattihanat seinän pintaan asennettujen vesiputkien kanssa

Suihkusetti tarvitsee parikseen hanan. Kun valitset termostaattisen suihkuhanan, veden lämpötila pysyy tasaisena. Suomessa vesiputket on usein asennettu seinän pintaan, joka rajaa mahdollisten suihkuhanojen valikoimaa.

Olemme optimoineet muutaman termostaatin pinta-asenteisille putkille. Nordic-malliston termostaattien paketeista on jätetty pois turhat liittimet ja peitelaipat, joten ne sopivat täydellisesti suomalaisiin kylpyhuoneisiin. Alta löydät pinta-asenteisille vesiputkille sopivat termostaattiset hanat suihkuun ja ammeelle.

Pesuallashanat Bidette-käsisuihkulla

Upeista mallistoistamme löytyy myös pesuallashanoja Bidette-käsisuihkulla. Näet ne yhdellä silmäyksellä tästä. 

 
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi