Kylpyhuoneopas koskien yläsuihkua ja kumppaneita
Kattavasti tietoa ja tukea

Laatumerkin palvelua

Me hansgrohella haluamme, että saat kattavasti tietoa. Täältä löydät tärkeää tietoja tuotteistamme, esim. puhdistuksesta tai takuusta. Sekä viihdettä: Tutustu esitteissä ja sovelluksissa koko monipuoliseen tuotantoon, myös interaktiivisesti. hansgrohen Showroomissa tai messuilla koet kaiken livenä: kosketa ja kokeile. Nauti sukeltamisesta!

hansgrohe on tukenasi

Autamme sinua: hansgrohella sinua neuvovat koulutetut ammattilaiset henkilökohtaisesti ja huolehtivat sinun asioistasi riippumatta siitä, onko sinulla kysymyksiä tuotteesta tai tarvitsetko lisätietoja. Saniteettialan mestarit auttavat myös monimutkaisissa teknisissä ongelmissa. Yhteyshenkilösi ovat kokeneita kylpyhuoneammattilaisia käyttötekniikassa ja tuntevat laatutuotteemme erinomaisesti. Ota meihin yhteyttä!

Emme jätä sinua yksin suunnatessasi kohti hyvänolon kylpyhuonetta

Koe hansgrohe livenä: hyödynnä inspiraatiotarjontaamme ja faktoja, ja testaa toivetuotteesi ennen ostoa mukavasti hansgrohen pääkonttorissa Schwarzwaldissa tai erityisesti erikoisliikkeiden näyttelyissä, joissa panostetaan parhaimpaan laatuun yhdessä hansgrohen kanssa. 

Voit selailla myös kaikessa rauhassa hansgrohen tuotemaailmaa esitteissämme ja kuvastoissamme. Onko sinulla kysymyksiä takuusta? Löydät kaikki tiedot hansgrohen valmistajan takuusta verkkosivustollamme. Ehkä sinua kiinnostavat myös sovellukset ja mobiilit palvelut, joita esittelemme kattavasti. 

Tapaamme sinut mielellämme messuilla, joissa hansgrohe ja hansgrohen yhteyshenkilöt esittäytyvät – ehkä pian sinunkin lähelläsi.

Tai etsitkö juuri tiettyä tuotteemme yksityiskohtaa, mittatietoa ja hyödyllistä tietoa asennuksesta? Varaosakuvasto on todellinen löydös.

Haluatko tietää lisää? On mahdollista, että sopiva vastaus löytyy jo FAQ-osiosta, johon on koottu usein esitettyjä kysymyksiä (Frequently Asked Questions). 

Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi