hansgrohen opas

The green bathroom: Näin remontoit ja rakennat ympäristöystävällisesti

Onko kestävyys sinulle tärkeää remontoidessasi tai rakentaessasi? Erinomaista. Jos mietit kylpyhuonettasi, löydät ympäristöystävällisen (tai ympäristöystävällisemmän) vaihtoehdon lähes jokaiselle tuote- ja rakennusmateriaalille. Tämän oppaan tavoitteena on kertoa sinulle lisää vihreistä kylpyhuoneista, antaa "asumisterveyden" asiantuntijan kertoa mielipiteensä ja antaa sinulle apua päätöksentekoon. Jos haluat saada ilmaisen oppaan, täytä ja lähetä tämä lomake. Saat oppaan sähköpostiisi.

Opas kestävään ja ympäristöystävälliseen kylpyhuoneeseen

Säästeliäs hansgrohen Pulsify-käsisuihku.
Pienet askeleet vievät pitkälle: Vaihda vesisyöppösi resursseja säästäviin tuotteisiin ja säästä vettä – sekä nauti huolettomasti hyvän olon hetkistä.

Huolellinen harkinta ennen ostamista pienentää ekologista jalanjälkeäsi pitkällä aikavälillä - ja on hyväksi perheesi terveydelle. Riippumatta siitä, haluatko vaihtaa vain muutaman tuotteen vai rakentaa kokonaan uuden kylpyhuoneen: hansgrohen opas ”The Green Bathroom” opastaa sinua kaikissa suunnittelun ja toteutuksen vaiheissa. Tässä ote aiheistamme:

  • Ympäristöystävällinen kylpyhuone, tuotteet kestävät sukupolvelta toiselle
  • Korkea asumisterveys ja sisäilman laatu
  • Valtion tuki vihreälle kylpyhuoneelle
  • Resurssien säästäminen ja järjestelmällinen kierrätys

  • Mihin riippumattomiin ympäristömerkkeihin voit luottaa?

  • Hyvä tekevä ja rauhoittava valo kylpyhuoneessa ja paljon muuta

“Ekologisesta näkökulmasta tarkasteltuna pitkäikäisyys on ehdottomasti kaikkein tärkein aspekti. Pesualtaan tai ammeen pitkä elinikä vesittää monia muita materiaaliin liittyviä mahdollisesti vähemmän optimaalisia ominaisuuksia.”
Barbara Bauer työskentelee itävaltalaisessa rakennusbiologian ja -ekologian instituutissa Wienissä, 2021.
Ekologisen asumisen asiantuntija Barbara Bauer Wienin IBO-instituutista.
Barbara Bauer on toiminut vuosia ympäristöystävällisen ja terveellisen asumisen tarkastajana, neuvojana ja opettajana.

Asumisterveys ja rakentaminen: Asiantuntijahaastattelu

Barbara Bauer on kestävien rakennusmateriaalien, rakennuksen arvioinnin ja sisäilman laadun rautainen ammattilainen. Hän on työskennellyt vuodesta 1995 lähtien Itävallan rakennusbiologian ja -ekologian instituutissa (IBO). Lisäksi hän on valtiosta riippumattoman natureplus-järjestön hallituksen jäsen. Bauer antaa hansgrohen oppaassa arvokkaita vinkkejä vähäpäästöisistä materiaaleista, homeongelmista tai tuotteiden pitkäikäisyydestä.
Luotettavia kumppaneja

Löydä jälleenmyyjä läheltäsi